Haberler

    Trabzonspor, Natcho'yu İstiyor!

    Trabzonspor'un transferdeki hedefi belli oldu.

    Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, G.Birliği maçının ardından yanına asbaşkan Ahmet Çubukçu ile teknik direktör Ersun Yanal'ı da alarak Rusya'ya çıkartma yaptı. Moskova'ya giden üçlünün Zoran Tosic ve Serdar Taşçı ile görüşmesi bekleniyordu. CSKA Moskova'nın, Spartak ile yaptığı maçı izleyen bordo-mavililerin Tosic dışında CSKA Moskova'dan izlediği ve istediği ikinci isim ortaya çıktı.

    MÜSLÜMAN OLMASI AVANTAJ

    Moskova'ya giden üçlünün, Rus ekibinin İsrailli tecrübeli orta saha oyuncu Bibras Natcho'yu izlediği öğrenildi. Sabah Gazetesinin haberine göre üç sezon önce de transferi gündeme gelen ancak alınamayan oyuncu için Yanal'ın olumlu rapor sunduğu belirtildi. Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Natcho için Trabzonspor'un tüm şartları zorlaması bekleniyor. 29 yaşındaki İsrailli oyuncunun çok yönlü bir orta saha oyuncusu olması Ersun Yanal'ı cezbederken, oyuncunun Müslüman oluşunun bu transferde kolaylık sağlaması bekleniyor.

    BIBRAS NATCHO KİMDİR?

    29 yaşındaki İsrailli oyuncu, profesyonel futbol kariyerine İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımında başladı. 3 sezonda 13 maça çıkıp 1 gol atan Bibras, sonrasında Rubin Kazan (4 sezon, 147 maç, 31 gol) ve PAOK (1 sezon, 20 maç, 3 gol) formaları giydi. CSKA Moskova'da 3.sezonunu geçiren oyuncu, çıktığı 93 maçta 6 bin 732 dakika süre aldı ve 20 gol attı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Ersun Yanal Trabzonspor Moskova Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title