Haberler

Trabzonspor'da Cordoba Belirsizliği

Sakaryaspor'dan Martinez, Gaziantepspor'dan Hasagic ve Antalyaspor'dan Cordoba'dan Sonra Şimdi de Paraguay Milli Takım Kalecisi Bobadilla'yı Kadrosuna Katmak İçin Girişimlere Başlayan Trabzonspor'da, Kaleci Krizi Sürüyor.

Sakaryaspor'dan Martinez, Gaziantepspor’dan Hasagic ve Antalyaspor’dan Cordoba’dan sonra şimdi de Paraguay Milli Takım kalecisi Bobadilla’yı kadrosuna katmak için girişimlere başlayan Trabzonspor'da, kaleci krizi sürüyor.

Trabzonspor yönetimi, dolaylı yollardan teklif götürdüğü Oscar Cordoba'nın vereceği kararı bekliyor. tecrübeli file bekçisinin menajeri Batur Altıparmak, Cordoba’nın futbola dönüp dönmemekle ilgili kesin bir karar vermediğini belirterek, "Oynamak istiyor, ancak şu ana kadar Trabzonspor’dan bize gelen resmi bir teklif yok. Sadece duyumlar alıyoruz. Hafta sonuna kadar transfer olayının netlik kazanmasını bekliyoruz" dedi.

DJOKAJ FREİBURG’A GİDİYOR

Trabzonspor’un gözden çıkardığı yabancılardan Sırp futbolcu Ardijan Djokaj, Alman ekibi Freiburg ile anlaşma sağladı. Alman temsilcinin Trabzonspor’dan Djokaj’ı istediği yönetimin de bu teklifi kabul ettiği açıklandı.

Teknik direktör Ziya Doğan’ın Bolu kampına çağırmadığı Musampa ve Tomas Jun için şu ana kadar kulübe resmi bir teklif gelmediği belirtildi. Musampa’ya menajerler aracılığı ile İspanya’dan birkaç teklif geldiği ancak yönetimin fiyat konusunda anlaşma sağlayamadığı öğrenildi. Çek futbolcu Tomas Jun'un ise düşük bonservis bedeli ile elden çıkartılması düşünülüyor.

Öte yandan Trabzonspor’un Ankragücü’ne kiralık olarak verdiği Murat Ocak için eski kulübü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un devrede olduğu ifade edildi.  

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title