Haberler

Trabzonspor Başkanı Şener: "Hacısalihoğlu Çok Çalışkan Ve Dürüst Bir Yöneticiydi"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun İstifasının Ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısından Sonra Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulundu. Şener, Görevinden İstifa Eden Hacısalihoğlu ile Gençlik Yıllarında Birlikte Yöneticiliğe Başladıklarını Belirterek, "uzun Yıllar Beraber Çalıştık. Çok Sevdiğimiz Taktir Ettiğimiz Bir Arkadaşımız. En Önemli Özelliği Çok Çalışkan Birisi Olması. Bugün Kendisi Asbaşkanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Etti. Ben Dün Akşam Geldim Kulübe Gelmediği İçin Görüşemedim Kendisiyle. Çok Arzu Ettiğimiz Bir İş Değildi Ama Biliyorsunuz İstifalar Tek Taraflıdır. Yapacak Bir Şeyiniz Yoktur. Kişisel Kararır İnsanların. Çok Yorulmuş Olabilir veya Kendi İfade Ettiği Gibi Yönetim Tarzına Ters Düşmüş Olabilir. Yönetim Kurulunda Sadece Onun İstifasını Görüştük. Bugüne Kadar Yaptığı Her Şey İçin Kendisine Teşekkür Ediyoruz. Bundan Sonraki Hayatında Kendisine Başarılar Diliyoruz, Trabzonspor'un Yetiştirdiği Örnek Çalışkan Dürüst Yöneticilerden Birisidir. Genç Nesillere Örnek Olması Gerekir" Diye Konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun istifasının ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şener, görevinden istifa eden Hacısalihoğlu ile gençlik yıllarında birlikte yöneticiliğe başladıklarını belirterek, "Uzun yıllar beraber çalıştık. Çok sevdiğimiz taktir ettiğimiz bir arkadaşımız. En önemli özelliği çok çalışkan birisi olması. Bugün kendisi asbaşkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Ben dün akşam geldim kulübe gelmediği için görüşemedim kendisiyle. Çok arzu ettiğimiz bir iş değildi ama biliyorsunuz istifalar tek taraflıdır. Yapacak bir şeyiniz yoktur. Kişisel kararır insanların. Çok yorulmuş olabilir veya kendi ifade ettiği gibi yönetim tarzına ters düşmüş olabilir. Yönetim kurulunda sadece onun istifasını görüştük. Bugüne kadar yaptığı her şey için kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyoruz, Trabzonspor'un yetiştirdiği örnek çalışkan dürüst yöneticilerden birisidir. Genç nesillere örnek olması gerekir" diye konuştu.

"KARARINA SAYGI DUYUYORUZ"

Şener, yönetici arkadaşlarının Aralık ayındaki kongre öncesi liste çalışmaları yaptığını da vurgulayarak, "Kendisiyle henüz istifadan sonra konuşmadım ama görüşeceğim. İnsanları devam etme konusunda bir yere kadar zorlayabilirsiniz ama bir yerden sonra seninde yapabileceğin bir şey yok. Kendi hayatıdır, kendi taktidir. Bizim o konuda yapacağımız bir şey yok. Biraz erken ama arkadaşlarımız Aralık ayındaki kongre konusunda çalışmalar yapıyor. Şu anda takımın durumu ve konumu çok iyi. Kongre veya istifa haberleriyle çok gündemi başka yerlere getirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Takımın başarısını devam ettirirsek ki uzun zamandır yakalanmayan bir başarı ve kadroya sahibiz. Yedek kulübesine baktığınızda ne kadar zengin bir takım olduğumuz ortaya çıkıyor. Çok tecrübeli de bir hocamız var. Oraya bir zarar gelmeden, hem kongre yapılır, hem yönetim seçilir, hem de şampiyonluğa oynanır" şeklinde konuştu.

"ASBAŞKAN HASAN YENER OLDU"

Hacısalihoğlu'ndan boşalan Asbaşkanlık görevini vekaleten Genel Sekreter Hasan Yener'in sürdüreceğini de ifade eden Şener, şöyle konuştu: "Aralık ayına kadar Hasan Yener bey vekaleten Asbaşkanlık görevini yürütecek. Necmettin bey de ikinci başkan olarak yardımcı oluyor. İyi de bir profesyonel kadromuz var ve bir çok işi onlar yapıyor. Bunlar olağandır. Diğer kulüplerde de oluyor. Doğal karşılamak lazım. Üç yıl uzun bir süre. Bu süre zarfından insanlar yorulabiliyor, yıpranabiliyor. Değişik duygulara kapılabiliyor. Ama önemli olan Trabzonspor, buna hiçbir zarar vermeden kongreye kadar takımı birinci sırada götürmeyi arzu ediyoruz."

"İSTİFA TAKIMI ETKİLEMEZ"

İstifanın takıma olumsuz yansımayacağını da ifade eden Şener, "Şenol hocayla istifa konusunda henüz görüşmedik. Hoca için bu ikinci plandaki bir konudur. Yöneticilerin biri gider diğeri gelir, ama takım ve hocalar kalıcıdır. Giray ile üç yıllık sözleşme imzaladık. İç transferde de görüşmelerimiz sürüyor. Teofilo milli takıma seçildi. İç transferde tüm futbolcularımız ile sırayla konuşacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title