Haberler

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Akhisar Belediyespor ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Volkan Kazak, iyi oynamalarına karşın aradıkları golü bulamamış olmalarından yakındı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Akhisar Belediyespor ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Volkan Kazak, iyi oynamalarına karşın aradıkları golü bulamamış olmalarından yakındı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın cezası olması nedeniyle takımının başına sahaya çıkan Kazak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yüksek tempolu bir maç oynadıklarını belirterek, "Sahada 10 kişi kaldıktan sonra dahi futbolcularımız çok ciddi bir mücadele ortaya koydular. Pozisyonlarımız da vardı. Yapmamız gereken sadece topu çizgiden geçirmekti ama onu başaramadık." dedi.

Bir talihsizlik olduğunu düşündüğünü ifade eden Kazak, "Umarım bundan sonraki maçlarda yakaladığımız pozisyonları değerlendireceğiz. Ciddi istatistikler var ama olmadı. İnşallah bir sonraki maçta kazanacağız." diye konuştu.

Kazak, önlerinde Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş ile zorlu maçların bulunduğu yönündeki bir soru üzerine, "Bakıldığında her maç zor. Normal dediğimiz maçlarda gol atamadık. Önümüzdeki karşılamalarda gol atıp, iyi sonuçlar almaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Kafkas: "İkinci yarıya kötü başladık"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, savunmanın arkasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalışmanın öncelikli hücum planları olduğunu belirterek, "Başarılı olduğumuz söylenemez çünkü orta sahada kolay top kayıpları yaptık. Bu da hızlı hücuma çıkmamızı engelledi." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıya kötü başladıklarını, savunma çizgilerinin daha geriye düştüğünü anlatan Kafkas, şunları kaydetti:

"Oynatabileceğimiz stoperimiz yok. Biri sakatlansa, yerine koyacak oyuncumuz yok. Serdar Kesimal hafta içi sakatlandı. Douglao da hem maç içinde hem de devre arasında iğne vurulmak zorunda kaldı. Böyle olunca, savunma hattını oldukça geride kurmak, sistemde değişiklik yapmak zorunda kaldık. Hazır olmayan oyuncularımız var. Sezon başı kamp geçirmedikleri için sıkıntı oluyor. Her şeye rağmen, bu atmosferde, Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumda alınan bir puanın kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Oyunu ve oyuncuyu geliştireceğiz. Gol atma konusunda sıkıntımız var. Bunu da bir şekilde aşacağız."

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Volkan Kazak Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title