Haberler

Trabzon'da İki Gün Arayla Broşür Kavgası: 2 Yaralı

Güncelleme:

Trabzon'da bir gün arayla broşür dağıtma kavgası çıktı. Broşür dağıtan Osman Ç., tartıştığı apartman yöneticisi ve oğlunu bacaklarından vurarak yaraladı.

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi'nde bir market zincirine ait tanıtım broşürlerinin apartmanda dağıtılmak istenmesi üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Broşür dağıtmasına izin verilmeyen Osman Ç.'nin tabancayla ateş etmesi sonucu apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Samet Mazlum yaralandı.

APARTMAN YÖNETİCİSİ VE OĞLUNU VURDU

Olay 17.00 sıralarında Binbirevler Sitesi'nde meydana geldi. Osman Ç. ve yanındaki bir kişi, bir market zincirine ait broşürleri dağıtmak için site içindeki bir apartmana girmek istedi. Ancak apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Samet Mazlum'un izin vermemesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda tarafları çevreden müdahale eden vatandaşlar güçlükle ayırabildi.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olay yatıştırıldı sanılırken siteden ayrılan Osman Ç., bir süre sonra siteye geri geldi ve broşür dağıtmasına izin vermeyen apartman görevlisi Orhan Mazlum ile yeniden tartışmaya başladı. Çıkan kavgada tabancasını çeken Osman Ç., ateş ederek apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Mazlum'u yaralandıktan sonra kaçtı.

GÖZALTINA ALINDI

Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Orhan Mazlum ve oğlu Samet hastaneye kaldırıldı. Osman Ç., olay sonrasında polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

BROSÜŞ KAVGASINDA 4 KİŞİ YARALANMIŞTI

Trabzon'da önceki gün Sanat Sokağı'nda bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürlerini dağıtmak isteyenlerle, çay ocağında oturan ve broşür dağıtılmasına karşı çıkan bir grup arasında tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen olayda tabancayla ateş açılması sonucu, yoldan geçen 2'si kadın 4 kişi bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Çukurçayır Trabzon 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title