Haberler

Tosya'da "Yerel Buluşmalar" Toplantısı Düzenlendi

Tosya ilçesinde AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından "Yerel Buluşmalar" toplantısı düzenlendi.

Tosya ilçesinde AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından "Yerel Buluşmalar" toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığının "Yerel buluşmalar" toplantısı, Tosya Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde yapıldı.

Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, toplantıda yaptığı konuşmada, bütün ilçelerde bu buluşmaları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Vatandaşa daha iyi hizmet etmek için bu toplantıları düzenlediklerini belirten Köylü, şunları söyledi:

"Halkımızın gerçekten bizden ne istediğini daha iyi anlayabilmek için bu toplantıları yapıyoruz. Bugün 20-25 yaşlarında gençlerimiz, 15 sene öncesini bilemiyorlar. Bilhassa yapılan yatırımları onlara anlatmak istiyoruz. Türkiye'nin son 15 yılda kat ettiği mesafe, daha önceki 50 yılda kat ettiği mesafeden daha fazladır. Bunu biz söylemiyoruz, bunu Avrupalılar söylüyor. Şu anda dünyada en büyük projeleri yapıyoruz ."

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise Tosya'da yapılan kamu ve özel müteşebbis yatırımları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Toplantıda, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ile AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi tarafından da "Yerel Buluşmalar" etkinlikleri hakkında bilgi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakkı Köylü Kastamonu Ak Parti Tosya Politika Güncel Haberler

title