Haberler

Tosun Paşa'yı Çinceye Çevirdiler

Güncelleme:

Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden Tosun Paşa'nın Çince'ye çevrilmiş hali izlenme rekorları kırıyor.

Türk Sinemasının klasikleri arasında yer alan ve başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen ile Adile Naşit'in yer aldığı Tosun Paşa, Çinceye çevrildi. Türk Çin Kültür Derneği, Tosun Paşa'yı Çince seslendirdi.

ÇİNCEYE ÇEVRİLEN TOSUN PAŞA'YA BÜYÜK İLGİ

Videonun dublaj seslendirmeleri, derneğin öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yapıldı. Eğlenceli video sosyal medyada çok beğenildi.

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Çin Halk Cumhuriyeti Kemal Sunal Adile Naşit Şener Şen Komik - İlginç Yaşam Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (3)

bulentMobil-ANDROID:

isterlerse altin murekeple yazsinlar yine olmaz izlenme rekoru kirmis diye yazmislar altta .simdi su anda son model cihazlar som model kameralar yeni yeni filmler birbirini kovaliyor ailece oturup aksamlari bir dizi veya bir film seyredemez hale geldik dizi baksan o onlan bu bunlan entrikalar son surat ickisi kumari hersey apacik ortada, film seyretmekde ayri bir iskence kufurler havada ucusuyor buzde onlara gulup duruyoruz onlarda bize sattiklari kufurleri alip evlerimize colugumuza cocugumuza sunuyoruz, KEMAL SUNAL yaptigi filmleri belki ayni filmini 10 kez izlemisimdir ancak bir daha oynasa bir daha seyrederim cunku hayatin icinden gercek hikayeler ama simdikiler kelebegin omru kadar malesef. buda benim filmlere olan yorumundu saygilarimla

19
1
yanıtYanıtla
Osman:

Turklere butub dunya hayranken kurtlere beyendiremiyoruz kendimizi

6
3
yanıtYanıtla
Süt Oğlan Nerede:

Çin çav çav me me apk me me

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title