Haberler

Yaşlı adam, torunlarına saldıran 4 metrelik yılanı tüfekle vurarak öldürdü

Güncelleme:

Sinop'ta bahçede oynayan çocuklara saldıran 4 metrelik yılan, 64 yaşındaki Recep Gördal adlı vatandaş tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Sinop'un Mertoğlu Köyü'nde 64 yaşındaki adam, bahçedeki torunlarına saldırıp kovalayan 4 metrelik yılanı korkutmak için tüfekle ateş açtı. Yaşlı adam saldırmaya devam eden yılanı tüfekle vurarak öldürdü.

4 METRELİK YILAN ÇOCUKLARA SALDIRDI

Sinop'un merkeze bağlı Mertoğlu Köyü'nde, 64 yaşındaki Recep Gördal adlı vatandaşın bahçesine giren yaklaşık 4 metre boyundaki yılan, o sırada bahçede oynayan torunlarına saldırdı. Çığlık atarak kaçmaya başlayan torunlarını gören Recep Gördal, yılanı tüfekle vurarak etkisiz hale getirdi.

Yaşlı adam, torunlarına saldıran dev yılanı tüfekle vurdu

"BÖYLE BİR YILANLA İLK KEZ KARŞILAŞTIM"

Recep Gördal, yılanı torunlarına zarar vereceğinden endişe duyduğu için öldürmek zorunda kaldığını söyledi. Yılanı gördüklerinde büyük korku yaşadıklarını belirten Gördal, "Torunlarımın çığlık çığlığa kaçıştığını gördüm. Arkalarından da başını yaklaşık 1 metre yukarıya kaldırmış halde yılan geliyordu. Hemen tüfeğimi aldım ve kaçmasını sağlamak amacıyla ateş ettim. Ama kaçmadı, saldırmaya devam etti. Hala üzerimize geliyordu. Ben de en son kafasına ateş ederek etkisiz hale getirdim. Vurmak istemezdim. Zaten gördüğümüz yılanlara dokunmuyoruz. Sonuçta can taşıyorlar ve doğanın dengesini sağlıyorlar. Bahçelerimizdeki fareleri yiyorlar. Ama bu farklıydı. Saldırınca mecburen kendimizi koruduk. Hala aklıma geldikçe korkuyorum. Böyle bir yılanla bu bölgede ilk kez karşılaştım" dedi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sinop Haberler

500

Yorumlar (95)

yarcan:

Ya bırakın bu işleri torunlarına saldırmışmış. . . .

20
69
yanıtYanıtla
DAVUT:

Sana saldırsa vurmalıydı demi.

yanıt6
yanıt0
Cebbar Beccarov:

torunlarıma saldırdı deyip cezadan yırtacak

20
69
yanıtYanıtla
yuh sana:

Aklına gelene bak

yanıt10
yanıt1
Egeli:

Cebbar torun senin olsa ne yapardın ?

yanıt18
yanıt0
ALİ:

Yılanın başını küçükken ezeceksin. Ata sözüne riayet adilmesi gerekirdi. Bu şahıs her yönden suçlu. Keçke yılanın başını oksaydıda kalkıp sertleşince o acıyan kişilere verir ve o kişiler müsait yerlerine sokardı. Zararlı canlıya acımak YOK. O girdimi çıkartman Çok zor olur.

yanıt4
yanıt1
ACABA:

yaban hayatina zarar vermekten para cezasi kesilirmi dersiniz?

26
60
yanıtYanıtla
karpuz kabuğu:

kimsenin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin

yanıt9
yanıt1
NA:

ALLAH YAŞATTIRIYORSA ALLAHIN HALİFESİ İNSAN NİÇİN ÖLDÜRÜYOR ÇOK YAZIK

10
57
yanıtYanıtla
ipek:

Allah razı olsun

yanıt0
yanıt2
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title