Haberler

Torbalılı Deveciler Dernek Kurdu

Her yıl deve güreşleri yapılan Torbalı'da bir ilk gerçekleşti.

Her yıl deve güreşleri yapılan Torbalı'da bir ilk gerçekleşti. Bir grup arkadaş bir araya gelerek, Torbalı Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği kurdu. Resmen faaliyete giren dernek, üyelerini hızla çoğaltmaya başladı. Derneğin kurucuları arasında Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kurt da bulunuyor. Üye sayısı şimdiden 60'ı bulan Torbalı Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği yapacağı etkinlikler ile adını sıkça duyurmayı planlıyor.

'KIRGINLIKLAR VE KÜSKÜNLÜKLER BİR KENARI BIRAKILMALI'

Derneğin kurucu isimleri arasında; Mehmet Yavaş, İsmail Uygur, Mehmet Kurt, Veli Koç, Mustafa Çavuşoğlu, Tuğrul Duran, Mustafa Mis, Kamil Uyar, Murat Kasap, Mehmet Emin Koç, Mehmet Yan yer alıyor. Kurucular arasında yer alan Mehmet Kurt, derneği bir bebeğe benzeterek, "Çıkar çatışmaları, kırgınlıklar ve küskünlükler bir kenarı bırakılmalı. Bir bebek olarak niteleyebileceğimiz bu dernek, içinde olan tüm kişiler tarafından beslenip büyütülmelidir" şeklinde konuştu.

'TORBALIMIZIN SESİNİ DEVA GÜREŞLERİYLE DÜNYAYA DUYURMAK İSTİYORUZ'

DERNEĞİN Kurucu Başkanı Mehmet Yavaş Torbalı'da deve güreşi sevenleri ve deve sahiplerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Amacımız ilçemizde Türkiye genelinde ses getirebilecek dev organizasyonlarla Torbalı'mızın sesini deve güreşleriyle de dünyaya duyurabilmektir. Ayrıca ilçemizde deve ile ilgili organizasyonlar yaparak sesimizi duyurmayı planlıyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Emin Koç İsmail Uygur Torbalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title