Haberler

Torbalı Belediyesi'nden Öğrencilere Teog Desteği

Torbalı Belediyesi ile Torbalı Kent Konseyi işbirliğinde TEOG sınavında tercih yapacak öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.

Torbalı Belediyesi ile Torbalı Kent Konseyi işbirliğinde TEOG sınavında tercih yapacak öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.

Merakla beklenen TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci de başladı. Torbalı Belediyesi TEOG sınavına giren öğrencilere tercihleri konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. 29 Haziran tarihinde TEOG yerleştirme puanlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencilerin tercih edecekleri liselerin taban puanları da belli olmuştu. Şimdi ise TEOG yerleştirme tercihleri başladı. Torbalı Belediyesi ve Torbalı Kent Konseyi, TEOG'da tercih yapacak olan gençlere yardımcı oluyor. 18-22 Temmuz tarihleri arasında Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi'nde (BKM) bulunacak bir rehber öğretmen, ücretsiz olarak gençlere tercihleri konusunda yardımcı olacak.

Torbalı Belediyesi ve Torbalı Kent Konseyi işbirliğinde BKM'de verilen danışmanlık hizmeti saat 13.00 ile 19.00 arasında gerçekleştiriliyor. TEOG tercih danışmanlık hizmeti rehber öğretmen İhsan Ergin tarafından veriliyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Torbalı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title