Haberler

Toprağa gömülü olarak bulunan çiftin ölümü ile ilgili korkunç detay! Çok kan akmasın diye leğene koymuşlar

Güncelleme:

Kırşehir'de oğullarından 2 gündür haber alamayan aile, jandarma ekiplerinden yardım istedi. Kayıp genç Osman Ç., 2 aydır birlikte yaşadığı sevgilisiyle başlarından vurularak bir çukura gömülmüş halde bulundu. Olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya başladı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden biri, Osman Ç'ye önce tecavüz edildiğini ve ardından bıçaklandığını söyledi. Şüpheli, Osman Ç.'nin çok kan akmasın diye leğene konulduğunu da itiraf etti.

AYNI AİLEDEN 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Osman Ç.'den (25) haber alamayan yakınları, jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri Osman Ç.'nin en son Kaman ilçesine bağlı Bayramözü Köyü'nde olduğunu tespit etti. Köyde geniş çapta arama yapan ekipler, Osman Ç. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Vildan İ.'yi (24) toprağa gömülmüş halde ölü olarak buldu.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu cinayetle ilgili aynı aileden 8 kişi gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen şüphelilerden biri verdiği ifadede, Vildan İ.'nin ailesinin barışma bahanesi ile sevgilisi Osman Ç.'yi Kaman ilçesine çağırdığını söyledi.

Toprağa gömülü olarak bulunan çiftin ölümü ile ilgili korkunç detay! Çok kan akmasın diye leğene koymuşlar

"ÇOK KAN AKMASIN DİYE LEĞENE KONULDU"

Şahsın ifadesinde, "Kırşehir merkezden Kaman ilçesine barışmak için giden Vildan ve Osman çifti ile ailesi bir süre konuştu. Konuşmanın kavgaya dönmesinin ardından Vildan'ın ailesinden birileri Osman Ç.,'yi evin banyosuna götürerek tecavüz edip bıçakladı. Osman Ç., çok kan akmasın diye leğene konuldu. Vücudunun farklı bölgelerinden yara alan Osman Ç. ve Vildan İ, römorka konularak boş bir araziye götürüldü. Yaralı halde römorkla taşınan Osman ve Vildan ateş edilerek öldürüldü" dediği öğrenildi.

Şüphelilerin savcılıktaki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, vahşice öldürülen çiftin cenazeleri ise ön otopsilerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Kırşehir Haberler

500

Yorumlar (24)

Gs:

Insanlıktan çıkılmış , gozlerı kan bürümüş sapıklar, ülke İçler acısı durumda olduren, öldürülen tecavuz almış başını gıdıyor. Gençlere çok zuzldum Allah rahmet eylesın öbür dünyada kavuşurlar ınsallah , yapanlarında , yaptıklarının bın belasını görür ıns

63
4
yanıtYanıtla
kevser soyer:

ALLAH belanızı versın bu vahsetı yapanlar cennet yuzu gormesın canıler

62
2
yanıtYanıtla
Zırt:

Yazık, ne istediniz şu gençlerden cani sapıklar

49
2
yanıtYanıtla
ahmet:

kızın ailesi tam bir sapık aile imiş. eğer yazılanlar doğru ise. insanlar bu kadar ne zaman vahşileştiler bir türlü anlamaz oldum. öldürmenin de bir şerefi vardır. bunlar ermeni tohumu gibi ellerine geçene eziyet edip sonra öldürün tipler. idam cezası bunlar için azdır. kısas bu alçakları ancak durdurur.

45
1
yanıtYanıtla
Baybars:

İdamı ne zaman düşüneceksiniz?

31
2
yanıtYanıtla
KARA:

Kayıp genç Osman Ç. , 2 aydır birlikte yaşadığı sevgilisiyle. . Haber. Gelinen sonuç elbette üzücü. Ama şu noktaya hiç bir yorumcu dikkat çekmiyor. Kardeşim seviyorsan evlenirsin. Elbette ki iki ay. . kızın akrabalarının gücüne gitmeyecek bir şey midir? Hiç mi hırsızın suçu yok.

3
28
yanıtYanıtla
dogru okuyalim:

evlenmisler. hadi evlenmediler diyelim; yani bu sonu mu hak ettiler?

yanıt0
yanıt0
ADALET:

Allah belanızı versin adi cani yaratıklar , o 8 şüphelide direk asılmalı

25
3
yanıtYanıtla
YiğitBey:

Allah birbirini seven bu gençlere bu zulmü yapanları kahrı perişan etsin. Yazıklar olsun sizin gibi lanet insanlara. Diyecek söz bulamıyorum.

24
1
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN TORUNU TOLGA PAŞA:

Beyler GIYAMET KOPUYOR GIYAMET. Herkes aklını başına alıp bir değil beş düşünmeli. İnsanlık ölüyor insanlık şu an CAN ÇEKİŞME EVRESİNDE. Sonumuz çok kötü olacak ben den bildirmesi.

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title