Haberler

"Toprağa gömülmek istemiyorum" diyen Cenk Eren: Vücudumu üniversiteye bağışlayabilirim

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, bir takipçisinin üniversitelerin kadavra eksikliğinden bahsettiğini görünce "Ölümden korkmuyorum ama gömülmek istemiyorum. Kadavra olarak tıp fakültesine vücudumu bağışlayabilirim" dedi.

Şarkılarındaki başarısıyla her daim adından söz ettiren başarılı şarkıcı Cenk Eren, vücudunu kadavra olarak bağışlayabileceğini gündeme getirdi.

"VÜCUDUMU BAĞIŞLAYABİLİRİM"

Bir kullanıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda üniversitelerdeki kadavra eksikliğinden bahsederek çoğu tıp fakültesi öğrencisinin kadavra görmeden mezun olduğunu söyledi. Bu paylaşıma cevap veren Cenk Eren ise "Ölümden korkmuyorum inançlı da bir insanım fakat toprağa gömülmek istemiyorum bunu istemek günah mıdır? Bütün organlarımı bağışlayabilirim, kadavra olarak tıp fakültesine vücudumu bağışlayabilirim veya yakılmak? Çok mu günaha girerim?" ifadelerini kullandı.

Cenk Eren'in bu paylaşımına takipçileri büyük ilgi gösterdi ve şarkıcıya bu kararı konusunda çok sayıda yorum geldi.

'Toprağa gömülmek istemiyorum' diyen Cenk Eren: Vücudumu üniversiteye bağışlayabilirim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cenk Eren Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (95)

ref:

bende toprağa gömülmek istemiyorum doğrusu yanmak istiyorum müslümanb dinine uygun gitmek istemiyorum etrafımda ne kadar müslüman var kimseden bir iyilik görmedimv yaksınlar eğer böyle bir birim varsa ölmeden önce müracat edeceğim yaksınlar yüzüme gülmeyen arkamdan kuyumu kazan hısım akrabanın yalandan cenazeme gelmesinide istemem çerkeşli sezerler

10
450
yanıtYanıtla
engin:

birader , senin etrafin pismis sen dogru yola gir temiz insanlar zaten seni bulur. . .

yanıt26
yanıt2
Doruk:

Yobazlara konuşmak için fırsat vermişsin kardeş

8
122
yanıtYanıtla
you:

asıl yobaz bu cenk olsa gerek yakılmak dinimizde yoktur ölüler toprağa gömülür yobaz önce oku öğren arastir

yanıt124
yanıt4
Vehbi:

Etrafımda 80 milyon Müslüman var hepsi cebine tapıyor. Kendinden başka kimseye faydası yok. Ayrıca ölünce ruh çıkıyor diyorlar , ohalde neden ölenleri yıkıyorlar. Beden gökyüzüne gitmiuorki ,ruh gidiyor ve hemen ölür ölmez gidiyor.

10
85
yanıtYanıtla
dsa:

Gelecğe ışık tutmak gömülmekten daha hayırlı

10
78
yanıtYanıtla
Selda:

Toprakta seni kabul etmez zaten

42
22
yanıtYanıtla
İNSAF:

Nerden biliyon?

yanıt10
yanıt1
Can can:

Bu kafa sende olduğu müddetçe bir karış yol kat edemesin be Seldamısın nesin

yanıt7
yanıt42
Asya:

Toprak kabul etmedi diye bir şey gördün mü cahil.

yanıt1
yanıt0
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title