Haberler

Top Gun: Maverick Filmi

Top Gun: Maverick filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Top Gun: Maverick filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

1986 tarihli, başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis'in paylaştıkları Top Gun’ın devam halkası olan Top Gun: Maverick’ın başrolünde yine Tom Cruise yer alıyor. Tom Cruise, ilk de olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Filmin yönetmenliğini ise Joseph Kosinski üstleniyor.

Yönetmen: Joseph Kosinski

Senaryo: Jim Cash, Peter Craig

Oyuncular: Jennifer Connelly, Tom Cruise, Jon Hamm, Val Kilmer, Miles Teller, Ed Harris, Glen Powell, Jean Louisa Kelly, Lewis Pullman, Manny Jacinto, Monica Barbaro, Jay Ellis, Peter Mark Kendall, Jake Picking, Bashir Salahuddin, Rachael Markarian, Chelsea Harris, Penelope Kapudija, Lyliana Wray, Jason Woods, Charles Parnell, Danny Ramirez, Raymond Lee, Kara Wang, Daniel Lewis, Greg Tarzan Davis, Roberta Sparta, Andre Franco, Randy Davison, Nancy DeMars

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Top Gun: Maverick

Yapımcı Firma: Jerry Bruckheimer Films

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 26.06.2020

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Amerika Birleşik Devletleri Tom Cruise Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title