Haberler

Tolga Zengin, Beşiktaş'tan Ayrılma Kararı Aldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Sporting ile oynadığı maçta yediği goller sonrasında kimseyle konuşmayan ve gözyaşlarını tutamayan Tolga, takımdan ayrılma kararı aldı.

Sporting Lizbon ile oynanan maçta yediği hatalı goller ile tepkilerin odağı olan Tolga Zengin, takımdan ayrılma kararı aldı.

İPLER KOPMUŞTU

Beşiktaş, Perşembe akşam Sporting'e 3-1 yenilip geçen sezonun ardından bu sezonda da Avrupa'ya ikinci kez Tolga Zengin yüzünden veda etti. Özellikle annesi vefat ettiği dönemde Tolga'ya büyük destek veren taraftarlar o maçta yaptığı hatalardan çok Ersan Gülüm ve Mustafa Pektemek ile yönetici Mete Vardar'ın kendisini tribünlere götürmek istemesine rağmen taraftara verdiği tepkiyle iplerin kopmasına neden olmuştu.

"EN İYİSİ AYRILMAK"

Perşembe akşam yediği goller sonrasında kimseyle konuşmayan ve gözyaşlarını tutamayan Tolga, takımdan ayrılma kararı aldı. Tecrübeli kaleci İstanbul'a dönüş yolunda görüştüğü Güneş'e, "Bundan sonra ne yaparsam yapayım, beni istemezler. En iyisi ayrılmak. Derbide de beni oynatma istersen hocam" dediği bildirildi.

DERBİDE GÜNAY OLACAK

Beşiktaş'ta "derbide de beni oynatma istersen hocam" diyen Tolga Zengin'in yaşadığı psikolojik çöküntü Şenol Güneş'i, Galatasaray maçı öncesinde sıkıntıya soktu. Derbiye Tolga ile başlamayı düşünen tecrübeli teknik adam buna rağmen genç kaleci Günay Güvenç'i de sahaya çıkmaya hazır olması için Jose Sambade'ye talimat verdi. Güneş'in Pazartesi gününe kadar Tolga'ya terapi uygulayacağı, "bitik" halinden kurtaramazsa kaleyi Günay'a verebileceği gelen haberler arasında.

KALECİ HATA YAPSA DA...

Öte yandan Beşiktaş, perşembe akşam Sporting karşısında Tolga Zengin'in hatalarıyla Avrupa Kupalarına veda ederken ev sahibi ekibin yıldızlarından Gelson da maç sonunda SIC'e yaptığı açıklamaları ile bu konuya değindi. "Bu takım her zaman kazanmak için oynuyor. Kaybederken attığımız ilk golle geri dönmeyi başardık. Kalecilerinin golü hediye ettiğini söylemek bizim kazanma isteğimizi küçük görmek olur. Kalecileri 2 golde de hata yapmış olsa da, topu oraya götüren yine bizleriz. İyi bir karakter koyduk oyuna. Her zaman kazanmak içn oynuyoruz. Asla vazgeçmiyoruz. Oyunun sonuna kadar" diye konuştu.

(Kaynak: Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Şenol Güneş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (93)

vatan:

kesinlilkle ayrılmalı 3 golün 3 te hatalı geçen senede culb buruge elendirdi

58
0
yanıtYanıtla
CANN:

Türkiye Süperligi Liderinin Kalecisi Tolga Zenginin Ölmüs annesine kadar alcanip küfür eden taraftara Bjk taraftari denir

12
25
yanıtYanıtla
Mert dogan:

Amma meraklisiniz bizim islere siz renkliler?

yanıt0
yanıt0
Dalga:

Vann haklisin gardasim malesef ne pis bir taraftar butun bjk liler utanmali !! Sonucta bu bir spor, het macta hata olabilir eger takim takim olsaydi ve gunes Adam olsaydi bu maci alirdi vede isini son dk ye birakmazdi

yanıt0
yanıt2
Mehmet Yavuz:

tolga yı kaleci Fevzi ye benzetmek çok yanlış. Fevzi sürekli maç kaybettiren bir kaleci değildi. tolga dan 50 kat daha iyi kaleciydi.

17
17
yanıtYanıtla
Satarili:

Tolgayi cok ararsiniz

4
30
yanıtYanıtla
lan oglum:

Takımı dagitsinlar bekleyin siz tolgayi ???? bravoo

yanıt0
yanıt0
YORUMCU:

Çok basit goller yedi. . . Adam toptan çekiniyor. . . Kaleci dediğin topu gördümü uçacak bu elini uzatıp geri çekiyor uzansana. . .

27
2
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

İcine ettikten sonra gitsen ne fayda

26
0
yanıtYanıtla
bjk:

seni değil beşiktaşta düğünümde bile oynatmam tolga

16
9
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title