Haberler

Tokat: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nin yeni takımlarından Tokatspor, dış transferde Eyüpspor'dan Mahmut Hoşgiz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nin yeni takımlarından Tokatspor, dış transferde Eyüpspor'dan Mahmut Hoşgiz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Büyük Tokat Oteli'nde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Muhsin Kurulay, Basın Sözcüsü Erkan Kapıcıoğlu, Transfer Komitesi üyeleri Birol Can ve Yaşar Belene de hazır bulundu. Kulüp Başkanı Muhsin Kurulay, imza töreninde yaptığı açıklamada, Mahmut Hoşgiz'in takıma ciddi katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, "Mahmut Hoşgiz'i geçen sene de transfer etmek istemiştik. Geçen sene benim yapamadığım transferi bu sene transfer komitesindeki arkadaşlarım gerçekleştirdi. Mahmut'un Tokatspor'a transferinde pürüzler vardı. Bunu çözme aşamasında Tokat milletvekilimiz Zeyid Aslan'ın ciddi katkıları oldu. Kendilerine bu jesti nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Mahmut'un başarılı futbol yaşantısını burada sürdüreceğine ve takıma ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Mahmut Hoşgiz ise, Tokatspor'un başarısı için elinden gelen mücadeleyi göstereceğini belirterek, "Tokatspor'a yararlı olacağıma inanıyorum. Tokatspor 2. Lig'e çıktı, şu an herkes heyecanlı. Biz de buraya yeni bir heyecan için geldik. Tokatspor'un başarısı için elimden gelen mücadeleyi sergileyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title