Haberler

Tokat'ta sürücü ve yolculara bağ yaprağı ve sirke ikramı

TOKAT(AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından, sürücü ve yolculara bağ yaprağı ve üzüm sirkesi ikramında bulunuldu.

TOKAT(AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından, sürücü ve yolculara bağ yaprağı ve üzüm sirkesi ikramında bulunuldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelebilecek kazaları en aza indirmek amacıyla uygulamaya konulan, "Karnemi Dolduruyorum, Trafiğe Güvenle Çıkıyorum Projesi" kapsamında Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Çelebi, Yeni Sanayi Sitesi mevkisinde sürücü ve yolculara yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Sürücü ve yolcular ile sohbet eden kaymakam Karacan ve beraberindekiler, yollarda uyulması gereken kurallar hakkında bilgi vererek, Erbaa'nın yöresel ürünü olan bağ yaprağı ve üzüm sirkesi ikram etti.

Karacan, gazetecilere yaptığı açıklamada "Ramazan Bayramı'nın başlangıç günü, 9 günlük tatil başlıyor, malumunuz bizim örfümüz adetimiz gereğince de insanlarımız, bayram günlerini aileleri ile anne babası ile geçirmek için memleketlerine gidiyorlar. Erbaa D-100 yolu üzerinde, önemli yolların geçiş noktası olduğu için trafik yoğunluğumuz var. Bununla ilgili olarak yola çıkan vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dileyelim ve Erbaa'mızı tanıtıcı ürünleri hediye edelim, bayram hediyesi kabul etsinler diye hep beraber böyle bir çalışma yaptık." dedi.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ise vatandaşları bilinçlendirmek için böyle bir çalışma yürüttüklerini dile getirerek, "Coğrafi olarak tescillenmiş ürünümüzü sürücü ve yolculara takdim edelim istedik. İnşallah bu bayram tatili sürecinde, kazasız belasız bir şekilde bütün vatandaşlarımız hem memleketlerine hem de çalıştıkları şehirlere tekrar dönerler." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Karagöl Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title