Haberler

Tokat İl Özel İdaresi Araç Filosunu Yeniledi

Tokat İl Özel İdaresi 20 yıl aradan sonra araç parkını yeniledi.

Tokat İl Özel İdaresi 20 yıl aradan sonra araç parkını yeniledi.

Tokat Valiliği ve İl Özel İdaresi iş birliği ile alınan 10 kamyon, 3 ekskavatör, 5 silindir ve 6 pikaptan oluşan taşıt ve iş makineleri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende konuşma yapan Vali Mustafa Taşkesen, 20 yıl aradan sonra araç parkının 31 yeni araçla yenilendiğini kaydetti. Yaklaşık 5 milyon TL'ye mal olan yeni araçlarla bu sene çamur olan, kışın araçların geçmediği yolların kalmamasını hedeflediklerini ifade eden Vali Taşkesen, "Araçlarla birinci kat asfalt yaptığımız ama kaybolmaya yüz tutmuş, tamir etmezsek, ikinci kat atmazsak mevcut kaybedeceğimiz yolların ıslahını ve köy içi parkelerin çoğaltılmasını yapacağız. Uzak yerlerde stabilizesini yapmakta sıkıntı çektiğimiz yerler vardı, İnşallah, daha iyi hizmet vermek için Tokatlıya elimizden geleni yapacağız" dedi.

Törene Vali Mustafa Taşkesen başta olmak üzere Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, daire müdürleri ve vatandaş katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşkesen Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title