Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor'a Destek Toplantısı

Kütahya’nın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan TKİ Tavşanlı Linyitspor’un toparlanması ve 3. Lig’de kalıcı olabilmesi adına başlatılan toplantılar devam ediyor.

Kütahya'nın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un toparlanması ve 3. Lig'de kalıcı olabilmesi adına başlatılan toplantılar devam ediyor. Maden-İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi'nde gerçekleştirilen istişare toplantısında alınması gereken tedbirler ve destek konuları masaya yatırıldı.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, TTSO Başkanı Davut Efe, Maden İş Sendikası Başkanı Yusuf Yaman ve TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Hayrettin Yüksel'in katımıyla düzenlenen toplantıda oda başkanları, STK temsilcileri ve maden işçilerine bilgiler verilerek yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, kulübün PTT 1. Lig'de çok önemli kaynakları verimli kullanamadığını, Süper Lig için değil de mevcut ligde kalıcı olabilmek adına planlama yapılmış olsaydı bugün gündemde olan birçok sorunu konuşuyor olmayacaklarının altını çizdi. Başkan Mustafa Güler" Tavşanlı Linyitspor, ilçedeki sosyal yaşamın en önemli değerleri arasındadır. Baktığımızda çoğu insan mutlaka futbol oynamış ve bir sempatisi oluşmuştur. Linyitspor sadece bu ilçe için değil, Kütahya adına da marka olmuştur. Kulübümüz Eyüpspor'u yenerek çıktığı 1. Lig'deki performansını o ligde kalma adına kullanmış olsaydı kulübün durumu da farklı bir noktada olurdu. O dönemde hemen Süper Lig'e çıkma düşüncesine iten bir anlayış oluştu. Maalesef bu durum kulübü ekonomik anlamda istenmeyen bir duruma sürükledi ve sorunlar kartopu gibi büyüyerek bugünlere geldi" diye konuştu.

"SİYASET YAPILDI VE AYRIŞTIRMA POLİTİKALARI YÜRÜTÜLDÜ"

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, TKİ Tavşanlı Linyitspor üzerinden siyaset yapmanın da kulübe zarar verdiğini söyleyerek ortak değerler üzerinde birlik ve beraberliğin tesis edilmesi, kişiler üzerinden bazı süreçlerin yönetilmemesi gerektiğini kaydetti. Güler "Tavşanlı Belediyesi kulübe destek olmuyor sözünü kabul etmiyorum. Cuma, Cumartesi ve Hayvan Pazarı gelirinin 3'te 2'lik kısmını Linyitspor'a veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Herkes çok iyi biliyor ki geçmişte kulüp üzerinden ayrıştırma politikaları yürütüldü. Geçmişte bu kulübün talihsizliği herkesin kulüp üzerinden siyaset yapma mantığını gütmesiydi. Birlik ve beraberlikler bozulmuştu. Son iki yıldır bu durum değişiyordu ve geçen hafta tamamen ortadan kalktı. Şimdi biz bu kulübü nasıl kurtarabiliriz, nasıl ayakta tutabiliriz, bunları düşünüyoruz" dedi.

"PROFESYONEL LİG'DEN DÜŞMEMELİYİZ"

Tavşanlı Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde kulübün yanında olacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Biz göreve geldiğimizden bu yana Linyitspor'a nasıl destek verdiysek, bundan sonra da devam edeceğiz. İlçe Kaymakamımız Numan Hatipoğlu ve oda başkanlarımız ile birlikte hareket ederek samimiyetle kulübün sorunlarını aşmaya çalışacağız. Maddi sorunların ortadan kaldırılması için 2-3 yılık bir sürece ihtiyaç var. Elimizde modern bir stadımız, futbol sevdalısı insanlarımız, gençlerimiz var. Potansiyeli iyi değerlendirip, kulübün kalıcı olması adına gerekenleri yapmalıyız" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Linyitspor Numan Hatipoğlu Mustafa Güler Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title