Haberler

Tıraş olan husumetlisini öldürmek için berbere kurşun yağdırdı: 1 kişi yaralandı

Güncelleme:

İstanbul Güngören'de akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Aralarında husumet bulunan şahsı tıraş olduğu esnada vurmak isteyen iki kişi, berbere kurşun yağdırdı. Olayda bir kişi yaralanırken, polis ekipleri şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi Bağcılar Caddesi üzerinde bulunan bir berbere saat 19.00 sıralarında silahlı saldırı gerçekleştirildi.

BİR KİŞİ AYAĞINDAN YARALANDI

İddiaya göre 2 kişi, aralarında husumet bulunan Ali M. isimli şahsı tıraş olduğu esnada vurmak için berbere yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdi. Şahısların kurşun yağdırdığı olayda Ali M. ayağından yaralanırken, şüpheliler ise kaçarak kayıplara karıştı. Olay sonrası yaralı adam, çevredeki vatandaşlar tarafından çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tıraş olan adamı vurmak için berbere kurşun yağdırdılar: 1 yaralı

POLİS EKİPLERİ ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise, işyerinde ve çevrede bulunan diğer işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

8 KURŞUN İSABET ETTİ

Olay yeri inceleme ekipleri ise berberde incelemelerde bulunurken, işyerine 8 kurşun isabet ettiği görüldü. Özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ali M.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tıraş olan adamı vurmak için berbere kurşun yağdırdılar: 1 yaralı

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Güngören'de berber dükkanına yönelik yapılan saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırgan şahsın belindeki silahı çıkararak ateş etmesi ve vatandaşların panik halinde kaçışması görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağcılar Güngören Haberler

500

Yorumlar (2)

Hasim:

Polat Alemdarlar is basinda.

5
0
yanıtYanıtla
SÜMSÜKLÜ:

1000 lira 3 ay boyunca korona destek parası alacaksın ey berber kapasana dükkanı. Ne bu para hırsı. Neyine yetmez 1000 lira. Esnafımız şükretmesini bilmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title