Haberler

TikTok'ta, bir kadını tecavüz edip öldürmekle tehdit eden şahıs gözaltına alındı

Güncelleme:

TikTok'ta canlı yayın yapan şahsın "O Hacer'e de söyle onu bulup kafasını kesmezsem. Onu bulup ailesini de onu yakacağım. Herkes kaydı alsın. Polise kadar gidin. Onu bulup tecavüz ettirip kafasını kestirip atacağım göle. Özgecan Aslan gibi olacak onun sonu" ifadeleri herkesi şoke etti. Harekete geçen ekipler tehditler savuran şahsı gözaltına aldı.

TikTok üzerinden canlı yayın yapan Merlin Samirşah lakaplı şahsın kullandığı, "O Hacer'e de söyle onu bulup kafasını kesmezsem. Onu bulup ailesini de onu yakacağım. Herkes kaydı alsın. Polise kadar gidin. Onu bulup tecavüz ettirip kafasını kestirip atacağım göle. Yarın bir gün bir şey olduğu zaman benden bilsinler. Özgecan Aslan gibi olacak onun sonu. O ellerini keseceğim senin" ifadeleri herkesin kanını dondurdu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken konuyla ilgili olarak açılan #MerlinSamirşahTutuklansın etiketi kısa sürede gündem oldu. Kullanıcılar yaptıkları paylaşımlarla Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ihbarda bulunuldu.

TikTok'ta bir kadını tecavüz etmek ve öldürmekle tehdit eden şahıs gözaltına alındı!

GÖZALTINA ALINDI

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Sanal Devriye ekipleri, Azerbaycan uyruklu S.B'nin kan donduran sözlerinden sonra çalışma başlattı. Şüpheli S.B, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih'te gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Merlin Haberler

500

Yorumlar (16)

OSMAN:

Bu psikopat suç işlemediği sürece sokaklarda senin benim aramda yaşamaya devam edecek. Ancak birini kestikten sonra birkaç yıllığına hapse atılacak. Harika bir sistemimiz var gerçekten. Şu tipten vatana, millete, dünyaya ne gibi bir fayda gelmesini bekliyoruz? Yerde bastığımız bitki en azından oksijen sağlıyor.

62
3
yanıtYanıtla
ercan:

duygularıma tercüman olmuşsunuz hocam

yanıt4
yanıt1
Hasim:

Bir sey olmaz ona ya. Yarin öbürgün cikar. Kadiini öldürür. Yeniden tutuklanir. Hapise ya girer ya girmez. Girse bile az bi sey kalir. Af cikar Sonra yeniden tehdit edip öldürür

38
6
yanıtYanıtla
RAKİP:

BU AYDINLATICI YORUMUN İÇİN SANA VE SANA DİSLİKE ATANLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM .

yanıt4
yanıt2
Adalet yok:

Dislike atanlar keşke neden dis like attıklarını söyleseler ama ben anladım doğrular insan oğlunun zoruna gider

yanıt0
yanıt0
Türk:

İsteklerini ona uygulamak gerek...

37
2
yanıtYanıtla
Şimdi ne olacak....:

Ne yapacaklar şimdi buna?

27
0
yanıtYanıtla
erdem:

erol uygunu neden tutuklamadınız peki? müge anlıyı tehdit etmişti

12
0
yanıtYanıtla
Nazlı:

Her zaman ki gibi serbest bırakılır çıkınca cinayet işler 2 3 sene sonra tekrar serbest bırakılır

11
1
yanıtYanıtla
Adil:

Bu Azerbaycan li ise 3 yıl yatır açan sonrada sınırdışı edecen psikopatlik ta moda oldu niye ceza yokkkkk

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title