Haberler

The Walking Dead 6. sezona kaldığı yerden FX'te devam ediyor

Güncelleme:

The Walking Dead, heyecanla beklenen 6. Sezon devam bölümleri ile Amerika yayınından 1 gün sonra, 15 Şubat Pazartesi günü 21.30'da FX ekranlarına dönüyor.

Amerika yayınından 1 gün sonra, 15 Şubat gününden itibaren her Pazartesi 21.30'da FX'te hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

Sezon arasından önce Rick ve Daryl aylak istilasını Alexandria'dan uzaklaştırmaya çalışırken, Carol ise Alexandria'ya saldıran "kurt"ları yok etmeye çalışıyordu. Bu olaylar akabinde büyük bir darbe alan Alexandria halkı, kalanlarla güvenli bir şekilde oradan ayrılmanın yollarını Rick'in sayesinde bulmuşlardı. Aylak sürüsünden kimin sağ çıkıp çıkmadığı henüz merak konusuyken, sezon arasının dönüşünde grubu eskisinden daha tehlikeli, daha vahşi düşmanlar bekliyor. Alexandria'da herhangi bir umut ve güvenlik kalmayınca Rick ve ekibi, çok uzun zamandır yok olduğunu düşündükleri yeni yerler, yeni dünyalar keşfedecekler. Farklı tehlikelerle birlikte farklı umutlar getirecek bu yeni dünyada grup her zamanki gibi hayatta kalmak için pek çok zorluğun üstesinden gelecek ve pek çok kurban vermek zorunda kalacak.

The Walking Dead, 6. sezon bölümleri ile Amerika yayınından 1 gün sonra, 15 Şubat Pazartesi günü 21.30'da FX'te.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The Walking Dead Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title