Haberler

TFF'ye Şok Mektup

Güncelleme:

Şike davasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, son olarak ortaya şok bir mektup çıktı.

Üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen Türk futbolunun gündeminden düşmeyen hem UEFA'da hem de Yargıtay'da yargılaması devam eden 3 Temmuz şike vakasıyla ilgili ortaya bir şok mektup daha çıktı...

TFF ve İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararlarının ardından gözler Yargıtay ve UEFA'ya çevrilirken 21 Haziran Cuma günü Abdullah Başak'ın avukatı Yücel Önder tarafından Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Hukuk Kurulu Başkanlığına tanık sıfatıyla bir mektup gönderildiği iddia edildi.

Avukat Yücel Önder'in müvekkili Abdullah Başak adına imzalayıp TFF'ye hem mail hem de faks yoluyla gönderdiği bu mektupta İbrahim Akın'la ilgili gündeme gelen "Soderone" adlı atın yanı sıra maçın hakemleriyle ilgili de bazı iddialar olduğu belirtildi.

TFF'ye gönderilen ve ayrıca Pazartesi günü de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceği belirtilen mektupta Başak'ın "Bu mektubu Türk futbolundaki kirliliğin temizlenmesi için ele alıyorum. Şimdilik olayların bir kısmını yazıyorum. Diğer kısmını davet etmeniz halinde yetkili TFF yargı organlarına ve savcılığa anlatmaya hazırım. O kupa finalinde ne olduğunu atın oyuncuya nasıl gösterildiğini neler yaşandığını, hakemler konusunda neler olduğunu herşeyi anlatmaya hazırım" ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdullah Başak Yücel Önder Beşiktaş Yargıtay Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title