Haberler

Temizlik Benim İşim bugün neden yok, saat kaçta, bitti mi? 8 Mart FOX yayın akışı: Temizlik Benim İşim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Temizlik Benim İşim programı bugün ekranlara gelmedi. Bu kapsamda araştırılan Temizlik Benim İşim neden yok, bitti mi? sorularının yanıtlarını sizler için derledik. Kadir Ezildi nerede?

Hafta içi her gün ekranlara gelen Temizlik Benim İşim bugün yayın akışında yer almadı. Programın takipçileri fenomen yarışmayı ekranda görmemesinin ardından "Temizlik Benim İşim neden yok?, Kadir Ezildi nerede?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Temizlik Benim İşim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TEMİZLİK BENİM İŞİM BUGÜN NEDEN YOK?

Hafta içi ekrana gelen programın yerine aynı saatte Masumiyet dizisinin tekrar bölümü ekrana geldi. Temizlik Benim İşim saat 13:00'da başlıyordu ancak saati değiştirildi. Artık ekranlarda 14:30 itibarıyla yer alacak.

KADİR EZİLDİ NEREDE?

Ekranların sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'in neşeli sunucusu Kadir Ezildi, sosyal medya hesaplarından eğlenceli anlarını paylaşmaya devam ediyor. Temizlik Benim İşim çekiminde olan sunucu programın devam edeceğini de gösteriyore.

TEMİZLİK BENİM İŞİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Fenomen program yayıncı kuruluşun yayın akışı bilgilerine göre 5 Mart 2021 Cuma günü ekranda olacak. Saat 14:30'da Cuma günü kaldığı yerden devam edecek olan programda yine oldukça eğlenceli görüntüler ortaya çıkacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI 4 MART

11:00 Çağla ile Yeni Bir Gün

13:00 Masumiyet tekrar

14:30 Temizlik Benim İşim

16:00 Osman Müftüoğlu ile 30 Dakika Sağlık

16:15 Zuhal Topal'la Sofrada

19:00 Selçuk Tepeli İle Ana Haber

20:00 Mucize Doktor

00:15 Masumiyet

TEMİZLİK BENİM İŞİM SAAT KAÇTA?

"En iyi temizliği ben yaparım" diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak.

Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL'nin sahibi olacak.

Temizlik Benim İşim saat 14:30 itibarıyla FOX'ta yayınlanıyor. Ancak 4 Mart tarihinde yayın akışında yer almadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Kezban:

Lütfen televizyondan kaldırılmasın çok keyifle izliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
gul:

Lutfen temizlik benim işim bitmesin

0
0
yanıtYanıtla
Gülsenem meriç:

Bugün temizlik benim işim neden yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title