Haberler

Temizliğe gelen kadına çocuğunun gözü önünde tecavüz etti

Güncelleme:

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan Mert Al, evine temizliğe gelen kadına çocuğunun gözü önünde tecavüz etti. Mert Al daha sonra kadını konuşmaması için tehdit ederek "Seni öldürürüm" dedi. Mağdure hakkını aramaktan vazgeçmedi, Al'ın 30 yıla kadar hapsi isteniyor.

Evli ve bir çocuk babası Mert Al, temizlik içine evine çağırdığı A.T.G'ye halıları topladığı esnada arkadan yaklaşarak tecavüz etti. Tecavüzcü Al, talihsiz kadını bir de "Kimseye söylemeyeceksin yoksa seni öldürürüm" diye tehdit etti.

Mobilya işçisi Mert Al, Facebook'ta ilan vererek temizlik işçisi A.T.G. ile evini temizletmek için anlaştı. Geçtiğimiz 16 Şubat günü A.T.G, 2 yaşındaki oğlunu da alarak temizleyeceği eve gitti.

ARKADAN YAKLAŞIP AĞZINI KAPADI

Hürriyet'te yer alan habere göre A.T.G, eve girdikten hemen sonra temizliğe başladı. Al'dan süpürge makinesi isteyen G., o sırada halıları toplamaya başladı. Bu esnada Al, G.'ye arkadan yaklaştı ve ağzını kapatarak odaya geçmesini istedi.

"BENİ DE OĞLUMU DA ÖLDÜR"

Mert Al, cebinden çıkardığı bıçağı küçük çocuğa doğrulttu. G.'yi zorla odaya götüren Al, çaresiz kadını yatağa doğru itti. O esnada oğlu ağlamaya başlayan G. bu esnada Al'a, "Beni de oğlumu da öldür" diye feryat etti.

TECAVÜZÜN ARDINDAN TEHDİT ETTİ

G., Al'ın elinden kurtulmak için çırpınsa da başaramadı. 2 yaşındaki çocuğun da odada bulunduğu esnada G.'ye tecavüz eden Al, genç kadının evden çıkmasına da bir süre izin vermedi. Al, G.'ye "Kimseye bir şey söylemeyeceksin. Şikayetçi olmayacaksın. Öldürürüm yoksa sizi" dedi.

Mert Al, tecavüz iddialarını reddedip rıza yoluyla birlikte olduklarını söylese de tutuklandı. Bugün hakim karşısına çıkacak Al'ın 30 yıl hapsi isteniyor.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Murat Erat Facebook 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (182)

Arif:

Ogluyla temizlige giden kadın ne diye iftira aracak!!Adamı sinir etmeyin.Temizlige gidiyor,kendini satmaya değil.Biraz insan olun.Bu ülkede millet namusuyla para kazanamazmı.O hayvan adam hapiste çürür umarım.

212
1
yanıtYanıtla
kadinin yabanci erkek evinde ne isi var:

bir kadin tek yada cocugu ile hic tanimadigi bir erkegin evini temizlemeye gidermi yahuuu .kadin okadar hakli degil.yaninda yardimcilarda olsa neyse

10
105
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

HAKLISIN ÇOCUĞUNA EKMEK BULAMAYIP EVİNDE AÇLIKTAN ÖLMESİ LAZIMDI KADININ TABİ EVİ VARSA. DUL Bİ KADINA YARDIM EDERSİN DEDİKODU YAPARLAR KADIN ÇALIŞIR DEDİKODU YAPARLAR SİZİN GİBİ AHLAKSIZ DÜŞÜNCELİLER YÜZÜNDEN BU HALDEYİZ

yanıt48
yanıt1
YAZIK:

kadın işyerinde tecavüze uğrar ne işi var işde, sokakta uğrar ne işi var sokakta dersiniz. siz manyak mısınız. bu ülkede ev temizliğine gidilen koskoca bir temizlik sektörü var. cahil cahil konuşmayın. kimse kimseye istemediği birşey yapamaz. mekanın ne önemi var. bi çıkın şu zavallı zihniyetten

yanıt38
yanıt1
Zekeriya alptekin:

Temizliğe korumalarıylamı gitsin yani

yanıt46
yanıt0
Sss:

Nerden malum kadın oyun yaptığı rızayla gırmştr sonra iftira atmştr para almak için buda olabilir demi

2
104
yanıtYanıtla
sevgi:

hayvann , anlamıyo musun, , tecavüz etmiş diyor. . . adam karara karşı da çıkmıyor itiraf ediyor. . . ikincisi adı tecavüz olan hiçbişey masumlanamaz. . .

yanıt37
yanıt0
Arif:

Sana cok agır bişey yazardım ama yayınlanmaz

yanıt33
yanıt0
ws:

birsey derdim ama ananın suçu yokki

yanıt40
yanıt0
İçöz:

Allahım hiçbir kulunu diğerine muhtaç etmesin.minareyi çalan önce kılıfını hazırlarmış.Allah cezasını verir,İnşallah.

99
3
yanıtYanıtla
Tüm 182 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title