Haberler

Temel Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken Demirtaş açıklaması: Böyle hukuk olur mu?

Güncelleme:

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde hapishaneye TRT ekibinin gönderildiğini ve konuşmalarının yayınlandığını hatırlatıp hala tutuklu olmasına tepki göstererek, "Böyle hukuk olur mu?" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında açıklamalarda bulundu.

Olay TV ekranlarında yayınlanan Siyaset Günlüğü programının konuğu olan Karamollaoğlu, Demirtaş'ı tanımadığını ifade ederek, "Demirtaş, Cumhurbaşkanı adayı oldu engel olmadılar. Hapishaneye TRT ekibini gönderdiler, kanunen onun konuşmalarını dışarıya yansıttılar ama tutuklu olmasından vazgeçmediler. Ben Demirtaş'ı hiç tanımadım. Hiç bilmem. Ama bu hukuk mu? Böyle hukuk olur mu?" dedi.

"NİYE MAHKEMEDEN BU KARAR ÇIKMIYOR"

Saadet Partisi lideri şöyle devam etti:

"Demirtaş teröristse cezasını mahkemeler verir onlar da uygularlar. Niye mahkemelerden bu karar çıkmıyor ben de onu anlamıyorum. Ben bunu söylediğim zaman beni de onunla beraber diye ilan ediyorlar. Bunlar Allah'tan korkmaz. Böyle bir vebal olur mu?"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Temel Karamollaoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (45)

Burak:

Temel amca Temel amca, zaten az primin vardı bitirdin işte kendini....

30
17
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

hadi oradan sanami düstü demirtasin derdi git tavuk besle

21
25
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Ayni ittifak

yanıt2
yanıt2
demirtaş:

sayın selahattin demirtaş bu ülkenin en gururlu en onurlu siyasetçisidir demokrasi güçlerin adayıdır ve birlikte yaşamı eşitçe savunan tek siyasetçidir bu ülkenin yararına çok iyi şeyler yapacağını düşünüyorum

23
20
yanıtYanıtla
horoz:

Sayın demeye hiçmi utanmazsın onlarca sivil asker şehit eden dağdan gelen bir yaratığı beğeniyorsun , seninde zihniyetin belli Allahım sen ve senin gibileri kahreylesi nediyeyim. Memlekette adam kalmamış bir tererüsü övüyorsun

yanıt2
yanıt1
TURK:

Şimdi bizde bir söz var ATA'' lardan kalan; '' KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR'' diye, İngilizle yatan her halde az da olsa bulaşacak, ingilizler değil mi? TÜRK'' lere savaş açan her türlü ayak oyununu yapan, normal bunun bu şekilde konuşması, tutup da aman iyi etmişiniz diyecek değil ya. . . .

12
22
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Tefecilerde İngiliz hatırlatayım bunu unutma

yanıt5
yanıt2
Seçmen:

Neyi savunduğunun bile farkında değil saçmalıyor

15
16
yanıtYanıtla
ld:

1 oyun bile değerli olduğu sıstemde bu da kendını fasulyeden nımet zannedıyor

16
13
yanıtYanıtla
selim:

kurban eti dağıtırken şehit edilen yasin börünün vebali sen, in boynuna dolansın inşallah temel o isyana teşvik edip yasini şehit edenler ve şehit olmasına sebep olanlarda hem bu dünyada hem öteki dünyada cehennemi yaşasın içtikleri su dahi onlara zehir olsun

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title