Haberler

Vin Diesel Hayranlarına Fast&furious Üçlemesi Sözü Verdi

Fast&Furious, Hızlı ve Öfkeli serisinin daha önce bir üçleme ile geleceği dedikoduları kulaktan kulağa, internet sitesinden internet sitesine dolaşmaktaydı.

fast-furious-and-vin-diesel-paul-walker-178675

Fast&Furious, Hızlı ve Öfkeli serisinin daha önce bir üçleme ile geleceği dedikoduları kulaktan kulağa, internet sitesinden internet sitesine dolaşmaktaydı. Sonunda serinin hayranlarını sevindirecek haber filmlerin çoğunluğunun yapımcısı ve oyuncusu Vin Diesel'den geldi. Resmi nda paylaşımda bulunan Vin Diesel, Universal stüdyoları ile çok iyi anlaştıklarını ve sekizinci filmin son film olmayacağını ve son bir üçleme ile seriyi bitireceklerini açıkladı.

2008 yılından beri Hızlı ve Öfkeli serisinin yapımcılığını da üstlenen ünlü oyuncu gelecek olan filmlerin yönetmenlerini gelecek paylaşımında açıklayacağını da duyurdu.

Böyle hasılat rekorları kıran ve hayran kitlesini her filmde biraz daha arttıran bir yapımın yeni filmlerinin gelmesi beklenen bir şeydi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Vin Diesel Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title