Haberler

    U2'nun Yeni Albümü Tüm İphonelar'a Otomatik Yüklendi

    Apple'ın 9 Eylül'de düzenlediği iPhone ve Apple Watch konferansının sonunda sahneye U2'nun gelmesiyle izleyenlere ufak bir sürpriz yapıldı.

    Apple'ın 9 Eylül'de düzenlediği iPhone ve Apple Watch konferansının sonunda sahneye U2'nun gelmesiyle izleyenlere ufak bir sürpriz yapıldı.

    Apple'ın geçtiğimiz senelerde kendilerine özel iPod çıkarttığı grup U2, bu sene de Apple ile anlaşma yapmış. U2 sürümlü iPod'larda grubun tüm şarkılarının bulunduğu bir iPod satın alınmış oluyordu. Hatta grup birkaç sene önce ülkemizde de konser verdiğinde Recep Tayyip Erdoğan'a da bu özel iPod'lardan hediye etmişti.

    9 Eylül'de düzenlenen iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch konferansının sonundan anladığımız üzere, Apple yine U2 ile bir işbirliğine girmiş. Konferans sonunda sahneye çıkıp izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan U2, yine 9 Eylül'de çıkmış olan Songs of Innocence isimli yeni albümünü de tanıtmış oldu.

    Bu yeni albüm, tüm iOS işletim sistemli cihazlarda ücretsiz olarak dinlenebiliyor. Yani eğer siz de iPhone, iPad veya iPod Touch kullanıcısıysanız bu albüm otomatik olarak iCloud hesabınızda yer almakta. Albümü dinlemek için yapmanız gereken tek şey ise "Müzik" uygulamasına girip albümü seçmek. U2'nun 11 parçalık yeni albümü Songs of Innocence, 13 Ekim'e kadar yalnızca iTunes, iTunes Radio ve Beats Music'den dinlenilebilir olacak. 13 Ekim'den sonra ise hem kutulu olarak çıkacak hem de diğer dijital ortamlarda dinlenebilecek.

    The post U2'nun Yeni Albümü Tüm iPhonelar'a Otomatik Yüklendi appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Eylül Apple U2 Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title