Haberler

TÜBİSAD, Bilişim Zirvesi'11 Ve CEBIT Sinerji Zirvesi'ne Katkı Sunuyor

Bilişim Zirvesi'11'in açılış tarihi olan 3 Ekim'de TÜBİSAD'ın da kurucu üyesi olduğu "Dijital Türkiye Platformu" üyelerinin katılacak.

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD), bilgi ve iletişim teknolojilerinin gelişimi, geleceği ve etkilerine ilişkin çok sayıda önemli konunun ele alınacağı, uluslararası yeni işbirlikleri fırsatlarının doğacağı; Bilişim Zirvesi'11 ve Cebit Sinerji Zirvesi'ne aktif olarak yer alacak.

Bilişim Zirvesi'11'in açılış tarihi olan 3 Ekim'de TÜBİSAD'ın da kurucu üyesi olduğu "Dijital Türkiye Platformu" üyelerinin

katılacağı, "Geleceğin Digital Türkiyesi'nde Sınırlar Nasıl Kalkacak?" başlıklı panelde TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Gürsoy konuşmacı olarak yer alacak.

4 Ekim tarihinde Bilişim Zirvesi'11 kapsamında, TÜBİSAD ev sahipliğinde, "Bölgesel İş Fırsatları Konferansı" gerçekleşecek. TÜBİSAD Başkan Yardımcıları Levent Kızıltan ve Aydın Ersöz'ün konuşmacı olarak katılacağı konferansa, Ukrayna, Romanya ve Kazakistan'dan bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün üst düzey temsilcilerin yanı sıra; İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Murat Sungurlu, Başbakanlık e-Devlet Danışma Kurulu Başkanı Ramazan Altınok ve Türkiye'de faaliyet gösteren çeşitli yerli uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticileri de konuşmacı olarak yer alacak. Farklı ülkelerin bilişim yatırımları gereksinimlerinin neler olacağını ortaya koymayı amaçlayan konferans sonrasında ikili görüşme ve iş geliştirmeye yönelik "Bölgesel Buluşturma Toplantıları" da yapılacak.

TÜBİSAD, DEİK/Türk-Kanada İş Konseyi işbirliğiyle, 5 Ekim 2011 tarihinde ise "Kanada ICT Forumu"nu gerçekleştirecek. Kanada Büyükelçisi Mark Bailey ve TÜBİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağan'ın açılış konuşmalarını yapacağı forumda; bilişim sektörüyle ilgili olarak iki ülke arasındaki yatırım ve işbirliği fırsatları tartışılacak, ikili görüşmeler düzenlenecek.

CEBIT Sinerji Zirvesi çerçevesinde, 7 Ekim tarihinde TOSYÖV tarafından gerçekleştirilecek, bilgi ve iletişim teknolojilerinin KOBİ'lere katkısının ele alınacağı, "KOBİ'lerde Bilişim Forumu"na TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Gürsoy konuşmacı olarak katılacak. Forum'da, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, TÖSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sönmez gibi sivil toplum temsilcileri ile şirketlerin üst düzey yöneticileri de yer alacak.

Aynı tarihte CEBIT Sinerji Zirvesi'nde düzenlenecek "E-finans" başlıklı konferansta TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Gürsoy "Bilişimciler Gözüyle İstanbul Finans Merkezi Projesi" panelinin moderatörlüğünü gerçekleştirecek. Panelde; bilişim sektörünün önde gelen şirketlerinden Microsoft, IBM, HP ve Oracle'ın üst düzey temsilcileri konuşmacı olarak katılacak.

8 Ekim tarihinde ise "Yeşil Bilişim e-Atık" panelinde TÜBİSAD Çevre Çalışma Grubu Başkanı Hande Bayrak elektronik atık yönetimi ve yeşil bilişimin önemi ile ilgili bir sunum gerçekleştirecek.

Etkinliklerin Tarih ve yerleri:

3 Ekim Pazartesi: Geleceğin Digital Türkiyesi'nde Sınırlar Nasıl Kalkacak?, Bilişim Zirvesi , İstanbul Kongre Merkezi, Üsküdar Salonu, Saat: 16:45-18:00

4 Ekim Salı: Bölgesel İş Fırsatları Konferansı, Bilişim Zirvesi, İstanbul Kongre Merkezi, Üsküdar 3 Salonu, Saat: 9:30-17:30

5 Ekim Çarşamba: "Kanada ICT Forumu", TOBB Plaza, Saat:13:00-16:00

7 Ekim Cuma: E-Finans Konferansı, CEBIT Sinerji Zirvesi, Tüyap Beylikdüzü, Interexpo Salonu, Saat: 10:30-13:00

7 Ekim Cuma: KOBİ'lerde Bilişim Forumu, CEBIT Sinerji Zirvesi, Tüyap Beylikdüzü, Marmara Salonu, Saat: 14:00-16:30

8 Ekim Cumartesi: Yeşil Bilişim E-Atık Paneli, CEBIT Sinerji Zirvesi, Tüyap Beylikdüzü, Büyükada Salonu, Saat: 14:00-17:00

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title