Haberler

Toyota, Dizel Motorlar Hakkında Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Toyota'nın dizel motorlar hakkında yaptığı açıklama sektörde taşları yerinden oynatabilir. Şirket, dizel motorların önümüzdeki yıllarda da kullanılmaya devam edeceğini belirtiyor.

Son dönemin en çok konuşulan markalarından Toyota, bu kez de dizel motorlar hakkında yaptığı açıklama ile gündem oldu. Bu motorların önümüzdeki yıllarda da kullanılmaya devam edeceğini öne süren şirket yönetimi, motor teknolojilerinde gidilecek daha çok uzun bir yolun olduğunu söylüyor. Otomobil sektörüne bomba gibi düşen bu açıklamalar, doğru çıktığı takdirde sektörde taşları yerinden oynatabilir. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

Toyota, dizel motorlar ile gündemde

Geçtiğimiz günlerde Volvo'nun resmen son dizel otomobilini üretmesiyle birlikte, bu motorun zaman içinde tedavülden kalkmaya başlayacağı konusunda birçok kişi hemfikir olmuştu. Fakat Toyota'nın üst düzey yöneticilerinden Sean Hanley, dizel motorun eksi popülerliğini kaybetmesine rağmen kamyon ve SUV gibi ağır sınıf araçlar için halen oldukça güvenilir bir performans sunduğunu dile getirdi. Ancak Hanley diğer yandan, dizel teknolojisinin çevreyi fazla kirletmemek adına emisyon oranını önemli ölçüde düşürmesi gerektiğini de kabul ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ise şirket, sevilen modeli Hilux'un dizel motorlu bir hibrit versiyonunu resmi olarak tanıtmıştı. Şimdiden iyi bir satış başarısı yakalayacağı tahmin edilen araç, aynı zamanda Toyota'nın dizel motorlara olan inancını halen sürdürdüğünü gösteriyor. Ayrıca firma hidrojen ve sentetik yakıt gibi çözümler sayesinde, içten yanmalı motorlu araç üretimini sürdürmeyi de hedefliyor. Günün sonunda, tüm bu gelişmelerin kullanıcıların yararına olmasını umuyoruz.

Elon Musk'ın yüzü gülmüyor: Tesla, kaç otomobil sattığını açıkladı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Toyota yeni stratejisi ile başarı elde edebilecek mi? Siz hiç Toyota markalı bir araç kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Otomobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title