Haberler

    Swatch da Akıllı Saat Yapıyor. Önceliği İse Pil Ömrü!

    İsviçreli ünlü saat üreticisi Swatch, akıllı saat pazarında güçlü bir yer edinmeye hazırlanıyor, ancak bunun için pek de aceleci değil. Bunun yerine daha...

    Mahmut Saral - -

    Son gelen bilgilere göre Swatch'ın birden fazla akıllı saat projesi var, ama bu saatleri diğerlerinden ayıran en önemli fark, pil süreleri olabilir. Zira Swatch, aylardır pil teknolojileri üzerine çalışmalar yürütüyor ve şu an akıllı saatlerde en büyük sorunlardan olan kısa pil ömrü sorunuyla uğraşmak istemiyor.


    Bir diğer detay ise, Swatch'ın akıllı saatlerinin temel özelliklerle donatılmış ve "basit" saatler olacak olması. Firma, akıllı saatlerinde kullanıcıların gerçekten işine yarayaracak ve tercih edebilecekleri özelliklere yer verip "gereksiz" olarak gördüğü ve diğer birçok akıllı saatte yer alan özelliklere yer vermeyecek. Böylece kullanım da daha kolay olacak ve bu tabii ki pil süresine de etki edecek.


    Yeni detaylar geldikçe haberdar edeceğiz.



    Swatch Sistem 51 - Sistem Blue saat inceleme




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Swatch Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title