Haberler

Starlink uydularının geçişi Isparta semalarında göründü

Güncelleme:

Amerikan roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in uzaya gönderdiği Starlink uydularının geçişi Isparta'dan gözlendi. Vatandaşlar merakla o anları cep telefonu ile görüntüledi.

Amerikan roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in uzaya gönderdiği Starlink uydularının geçişi Isparta'dan gözlendi. Starlink internet uydu ağının parçaları, saat 22.05'de gökyüzünde belirmeye başladı. Çıplak gözle görülebilen uydu geçişi yaklaşık 5 dakika sürdü.

STARLİNK UYDULARI GEÇTİ

Amerikan uydu şirketi SpaceX tarafından uydu interneti erişimi sağlamak için uzaya gönderilen Starlink uyduları Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde görüldü. Elon Musk'ın uydu ve uzay mekiği şirketi SpaceX'in Starlink uydularının geçişi ilçedeki Bozhane Limanı'nın açıklarında görüldü.

MERAKLA O ANLARI KAYDETTİLER

Gökyüzündeki sıralı uyduları gören vatandaşlar, merakla o anları cep telefonu ile görüntülerken ışıkların Starlink uydusuna ait olduğu anlaşıldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonuna ise saniye saniye yansıdı.

Çıplak gözle görülebilen uydu geçişi yaklaşık 5 dakika sürdü.

Kaynak: AA / Teknoloji

Cep Telefonu Isparta Spacex Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

FLOZOF:

Millet uzayda geziyor bizimkiler Aşağıdan Besmele çekiyor

12
11
yanıtYanıtla
Alparslan Alkan:

Sen çıktında dur diyen mi oldu ?

yanıt1
yanıt2
Alparslan Alkan:

Sen çıktın da dur diyen mi oldu? Kuranı Kerimin ilk emri oku, eğer okumuyorsak bu bizim ayıbımız.

yanıt0
yanıt3
Hovan Coharyan:

UFO gören masum Ispartalılar

6
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Turkiye Hava Sahasindan Gecerken Herhangi Bir Izin Aliniyor mu ? Ucret Isteniyor mu ?

1
5
yanıtYanıtla
Canmen:

Haydi soon Ispartali...sunlari sapanla düsür...hepimizin casusu bu teknoloji...!!!

4
0
yanıtYanıtla
Alper:

Şeytan icadı şeytan... Başımıza taşlar yağcak...

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title