Haberler

Siz Buzdolabına Gitmeyin, O Size Gelsin!

Televizyonunuzun karşısında kanepenize yayılmış durumdayken buzdolabından içecek almaya gitmeye üşeniyor musunuz? O zaman, Panasonic Movable Fridge ileride tam da aradığınız akıllı beyaz eşya olabilir.

Televizyonunuzun karşısında kanepenize yayılmış durumdayken buzdolabından içecek almaya gitmeye üşeniyor musunuz? O zaman, Panasonic Movable Fridge ileride tam da aradığınız akıllı beyaz eşya .

Panasonic Movable Fridge ayağınıza geliyor!

Geleceğin mutfağını hayal eden Panasonic, sesli komutlara yanıt veren bir hareketli buzdolabı konsepti geliştirmiş durumda. Üst seviye lazer tarama ve engel tespit yeteneğinin yanı sıra derinlik sensörlerine sahip olan Panasonic Movable Fridge, evinizi tarayarak kendi başına yolunu bulmaya başaracak şekilde tasarlanmış.

Sürekli olarak komutlarınız için dinlemede olacak hareketli buzdolabı, kendisini çağırdığınızda mutfağınızda bulunduğu yerden çıkarak doğrudan yanınıza gelecek. Yani yakın gelecekte tembellik konusunda yeni bir boyuta geçmek mümkün. Öte yandan bu ürün aslında yaşlılar ve engelli kişiler için düşünülmüş. Şirket ayrıca, ürünün üzerine bir ısıtıcı bölüm ekleyerek, odadan odaya sıcak yemek sunulmasını da sağlamak niyetinde.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Panasonic Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title