Haberler

    Samsung Şimdi de İpod Shuffle'a Rakip Oldu

    Apple ile her alanda kıyasıya bir rekabete girişen Samsung’un son bombası iPod Shuffle rakibi Samsung Muse oldu. Mobil dünyanın iki dev ismi olan Samsung ile ...

    Apple ile her alanda kıyasıya bir rekabete girişen Samsung'un son bombası iPod Shuffle rakibi Samsung Muse oldu.

    Mobil dünyanın iki dev ismi olan Samsung ile Apple her alanda kıyasıya bir mücadeleye tutuşmuş durumda. Aynı zamanda iyi birer iş ortağı olan iki şirket, Samsung'un 1 Milyar Dolar'lık tazminat ödemeye mahkum olmasından sonra azılı birer düşman haline geldi.

    Apple'ı her alanda alt etmek adına elinden geleni ardına koymayan Samsung, Galaxy S3 satışları ile iPhone'a kafa tutmayı başarabildi. Tablet pazarında iPad'in ezici hakimiyetine karşı bir türlü başarı sağlayamayan Samsung, şimdi de iPod Shuffle'a rakip oldu.

    Samsung Muse

    Apple'ın efsanevi ürünlerinden biri olan müzik çalara karşılık olarak Samsung Muse adlı ürününü piyasaya sunan Samsung, başarılı özellikleri uygun fiyat ve ergonomik tasarım ile birleştirerek ilgi çekici bir ürün ortaya çıkarmış.

    4GB dahili hafızaya sahip tek bir versiyonun bulunduğu Samsung Muse, Galaxy S3'ün Çakıl Taşı Mavisi renk seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor. Samsung'un Android işletim sistemine sahip birçok akıllı telefonu ile kolay senkronizasyon özelliklerine sahip olan ve bu iş için özel bir uygulama ile gelen cihaz, aynı zamanda Android'li akıllı telefonlar için bir müzik kontrol kumandası vasfında çalışıyor.

    Şimdilik ABD pazarında satışa sunulan ve sadece 49.99 Dolar'lık bir fiyat etiketine sahip olan Samsung Muse'un küresel ölçekte ne zaman vitrinlerde yer alacağı ise bilinmiyor

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Samsung Apple Muse İpod Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title