Haberler

Samsung Galaxy Satışları Hedefleri Aştı

Güncelleme:

Samsung, Galaxy serisi ile akıllı telefon pazarında etkin bir rol oynuyor. Yılın ilk çeyreğinde beklentileri aşan şirket, toplamda 64,5 milyon adet mobil cihaz üretti.

Samsung, Galaxy serisi ile akıllı telefon pazarında etkin bir rol oynuyor. Her sene on milyonlarca cihaz satışıyla dikkat çeken şirket, 2024 yılından bir hayli umutlu. Son gelen bilgilere göre Samsung, senenin ilk çeyreğinde beklentileri aştı. İşte Samsung Galaxy satış sayısı ve firmanın hedefi…

Samsung Galaxy akıllı telefon ve tablet satış sayısı açıklandı

Samsung, bu yılın başında yeni Galaxy S24 serisini tanıttı. Özellikleri ile dikkat çekmeyi başaran bu amiral gemisi serisi, satışları da etkiledi gibi görünüyor. Öyle ki Koreli şirket, hedeflediği rakamı aşarak bir kez daha dikkat çekmeyi başardı.

Aktarılan bilgilere göre Samsung, yılın ilk çeyreği boyunca toplamda 64,5 milyon adet mobil cihaz üretti. Firmanın hedefi ise 53 milyon adet olarak biliniyordu. Bu bağlamda hedefini yüzde 22 oranında aştığını söyleyebiliriz.

İddialar yanlış çıktı! Samsung'dan 14 modele birden yapay zeka müjdesi

Galaxy AI yani yapay zeka özelliklerinin ve Hindistan pazarına sunulan bütçe dostu modellerin, şirketin satışlarını artırmasında önemli rol oynadığı tahmin ediliyor. Samsung, bu yıl boyunca 51 milyon Galaxy S serisi ve 253 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı hedefliyor. Bu hedefini tutturabilecek mi, bunu hep birlikte göreceğiz.

Samsung, önümüzdeki dönemlerde atacağı adımlar ile satış sayısını daha da artırabilir. Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Samsung Galaxy Samsung Mobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title