Haberler

Samsung Galaxy Ring Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Güncelleme:

Samsung'un giyilebilir teknoloji alanındaki yeni ürünü Galaxy Ring, temmuz ayı sonlarında düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Ürünün özellikleri ve tanıtım tarihi hakkında detaylar haberimizde.

Akıllı telefon işinin yanı sıra giyilebilir teknoloji alanında da çalışmalarını sürdüren Samsung cephesinde Galaxy Ring için geri sayım başladı. Bilindiği üzere akıllı yüzük ocak ayında gerçekleşen ve Galaxy S24 serisinin tanıtıldığı Galaxy Unpacked etkinliğinde kısa süreliğine gösterildi. Son gelen raporlar ürünün tam tanıtımının ne zaman yapılacağına dair önemli detayları veriyor. İşte Galaxy Ring bilinen özellikleri ve tanıtım tarihi!

Samsung Galaxy Ring ne zaman tanıtılacak?

Samsung'a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy Ring markanın temmuz ayı sonlarına doğru düzenleyeceği bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Hatta aynı lansmanda Güney Koreli üreticinin Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 katlanabilir telefonlarının da görücüye çıkacağı bildiriliyor.

Bugüne dek gelen raporlara bakacak olursak; akıllı yüzüğün EKG desteğine sahip olacağını, kan basıncını ölçeceğini ve NFC ödemelerini de destekleyeceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte cihazın üretiminin tam olarak tamamlanmadığı ve prototip aşamasında olduğu söyleniyor. Henüz net bir bilgi olmamakla beraber seri üretimin nisan ve haziran ayları arasında başlaması bekleniyor.

Samsung, 2 nanometre çip için kolları sıvadı!

Ürünün kullanıcılara sekiz farklı boyut sunacağı ifade ediliyor. Bunun dışında son dönemde çıkış yapan Amazfit Helio Ring gibi akıllı yüzüklerde de sıkça karşımıza çıkan yapay zeka desteğinden faydalanması kuvvetle muhtemel. Dahası, suya dayanıklılık gibi kullanıcı deneyimini artıran özelliklere de sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Ring ile ilgili herhangi bir fiyat ayrıntısı paylaşılmadı. Ancak bu alandaki ürünlerin son derece kısıtlı olması nedeniyle daha çok rekabetçi bir fiyat anlayışının benimseneceğini söyleyebiliriz.

Peki siz Samsung Galaxy Ring akıllı yüzüğü hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Samsung Galaxy Samsung Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title