Haberler

    Roblox, çalışanlarını ofise çağırıyor

    Güncelleme:

    Pandemi sonrasında teknoloji şirketlerinin hibrit çalışma tarzını benimsediğini biliyoruz. Ancak Roblox isimli oyunun geliştiricisi Roblox Corporation çalışanlarını zorla ofise çağırıyor. Şirket, çalışanların haftada en az üç gün ofiste çalışmasını ve bu politikayı kabul etmeyenlerin işten ayrılmasını istiyor.

    Pandemi sonrasında teknoloji şirketlerinin hibrit çalışma tarzını benimsediğini biliyoruz. Apple'dan Microsoft'a kadar birçok firma, haftanın belli günlerini evden çalışmayla yürütüyor. Ancak Roblox isimli oyunun geliştiricisi Roblox Corporation çalışanlarını zorla ofise çağırıyor.

    Roblox'ta ofise gelmeyenlere kıyım başladı

    Roblox, çalışanlarının tam zamanlı olarak ofise dönmelerini istiyor. Bu politikayı kabul etmeyen kişilerin ise kıdem tazminatlarını kabul ederek işten ayrılması gerektiğini söylüyor. Roblox Corporation CEO'su David Baszucki, tüm çalışanlarını ofise çağırdı.

    Bu hafta çalışanlara gönderilen yazılı açıklamada, önümüzdeki yazdan itibaren yürürlüğe girecek yeni kurallar açıklandı. Buna göre çalışanların haftada en az üç gün şirkete gelmesi ve burada çalışması gerekecek.

    AMD uyardı: Bu güncellemeyi yüklemeyen oyunlardan banlanıyor!

    Bu kurala uymak veya uyamayanlara ise işten ayrılmaları için tazminat paketleri verilecek. Sadece uzaktan çalışılan bazı roller ve kilit uzmanlığa sahip olanlar bu zorunluluktan muaf tutulacak.

    Konuyla ilgili açıklamasında CEO Baszucki, politika değişikliğine neden olarak yüz yüze çalışmanın çok daha fazla üretkenliğe yol açtığını ifade etti. Spontane fikirlerin veya geri bildirimlerin online toplantılar ortaya çıkmadığını belirtti.

    Bir miktar esneklik devam edecek olsa da Baszucki, özellikle genç çalışanların öğrenmelerine fayda sağlayacak bir geri dönüş istiyor. Oyun şirketi, ofis bölgesine taşınacak olanların masraflarına da yardımcı olacağını ifade etti.

    Pandemi sonrası uzaktan ve hibrit çalışmanın popülerliği artarken, Roblox'un bu hamlesinin nasıl bir dönüş alacağını göreceğiz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Roblox Teknoloji Haberler

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

    Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

    Bakmadan Geçme

    Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
    Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title