Haberler

Orta Çağ'da Geçen Kingmakers Oyununun Yeni Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Redemption Road Games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak olan Kingmakers, Orta Çağ'da geçen bir strateji oyunudur. Oyun, yeni nesil silahların kullanıldığı savaşları konu almaktadır. Fragman, oyuncuların modern silahlarla Orta Çağ ordularını öldürdüğü sahneleri göstermektedir. Kingmakers, bu yılın sonlarında Steam'de erken erişime girecek ve aksiyon severlere hitap edecek.

Son zamanlarda binlerce askerin yer aldığı ve Orta Çağ'da geçen birçok oyun yayınlandı. Steam'de kısa sürede popüler olan bu yapımların arasında Kingmakers da yer alıyor. Oyunun yeni fragmanı, 500 yıl önceki savaşlarda yeni nesil silah kullanmayı gözler önüne seriyor.

Kingmakers fragmanı yayınlandı

Redemption Road Games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak olan Kingmakers, ilk duyurusuyla büyük ses getirdi. Orta çağ strateji türüne yeni bir yorum getiren oyun, modern silahları eski nesil savaşlarda kullanmayı mümkün hale getiriyor.

Orta Çağ'da geçen Kingmakers, şövalyelerden ve piyadelerden oluşan orduları komuta etmek yerine, birtakım elit ajanı 500 yıl öncesine götürüyor. Oyuncuların amacı ise eski dünyada yeni teknolojileri kullanarak bir kıyameti önlemek olacak.

52826383

Kingmakers'ta av tüfeği, keskin nişancı tüfeği gibi yeni nesil silahlar bulunuyor. Ayrıca kamyonlar, saldırı helikopterleri ve çağrılabilir hava saldırıları gibi araçlar ve hava desteğiyle savaşları daha da kızıştırmak mümkün olacak. Örneğin fragman, bir oyuncunun modern bir saldırı tüfeğiyle Orta Çağ ordularını öldürdüğü bir sahneyi gösteriyor.

Tek başına oynamanın yanı sıra, her biri kendi ordusunun kontrolünü ele geçirerek en fazla üç oyuncuyla co-op deneyimi de sunuluyor. Oyunda binlerce askerin bulunduğu orduları yöneteceğinizi de belirtelim.

Kingmakers'ın bu yılın sonlarında Steam'de erken erişime girmesi ve çok yakın zamanda piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunun fiyatı ise şimdilik belli değil. Ancak aksiyon ve macera sevenlere hitap edecek gibi duruyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Steam Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title