Haberler

    Marley kulaklıklar Türkiye'de

    Bob Marley'in vizyonunu devam ettirmeyi amaçlayan hoparlör ve kulaklıklar, Türkiye'de satışta!

    Bob Marley'in daha iyi bir dünya için 'One Love One World' (tek sevgi tek dünya) vizyonunu yaymak amacıyla, aile fertlerinin teşvikiyle üretilen Marley kulaklık ve hoparlörler Mobicom güvencesi ile Türkiye'de de satışa sunuldu. Jammin', Freedom ve Destiny isimli üç farklı koleksiyonda, kulak içi ve kulak üstü kulaklıklar ile taşınabilir hoparlörlerden oluşan ürünler ilk olarak Vakkorama Mağazaları'nda müzikseverler ile buluşuyor.

    Yüksek kalite

    Gücünü mesleğinin ustası Bob Marley'den alan Marley markası yarattığı her üründe aynı ustalığı hedefliyor. Müzisyenler yardımıyla geliştirilen bas ve tizin uyumuyla her enstrüman ve sesin optimum seviyede duyulması için tasarlanan ürünler aynı zamanda Bob Marley'in zamansızlığına yakışan zorlu yaşam koşullarına dayanacak şekilde üretiliyor.

    Çevre dostu

    Marley markası yüksek ses kalitesinin yanı sıra çevre dostu ürünler yaratarak sürdürülebiliriği de sağlamayı amaç ediniyor. Her ürün geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak üretilip, paketleniyor. Böylece atık akışının önlenmesi hedefleniyor.

    Sosyal sorumluluk projelerine katkı

    Marley ürünleri satışından elde edilen gelirin bir kısmı Marley Ailesi tarafından kurulan 1Love Vakfı'na (www.onelove.org) aktarılıyor. Ana ilgi alanları gençlik, dünya ve barış olan 1Love da bu geliri destekleyici projelere yönlendiriyor.

    Marley Ailesi'nin eşitlik, birlik, doğruluk, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk değerlerini yansıtması amacıyla çevre dostu malzemelerden üretilen ürünler için Bob Marley'in kızı Cedella Marley "Babamız vizyonunu ailesi ve hayranları ile müziğinde verdiği mesajlarla paylaştı. Bizim misyonumuz da bu hareketi daha ileriye götürmek. Marley ürünleri bu vizyonu yeni nesile yaymamız için çok iyi bir araç oldu" dedi.

    Ürünlerin fiyatları 69 ile 999 TL arasında değişiyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Cedella Marley Bob Marley Türkiye Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title