Haberler

Kaçırmayın! Epic Games her gün 1 oyun veriyor

Güncelleme:

Epic Games uzun süredir yaptığı gibi geleneği bozmuyor ve ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. İşte haftanın oyunları...

Epic Games Store uzun bir süredir kullanıcılarına ücretsiz oyun veriyor. Hatta bazen bu yapımlar AAA kalitede olabiliyor. Yani oldukça pahalı oyunları kütüphanenize bedelsiz eklemenize olanak sağlıyor. Genelde bu yapımları haftalık olarak yeniliyor. Fakat yılbaşı nedeniyle Epic Games her gün bir oyun verecek.

EPIC GAMES STORE YILBAŞINDA ÜCRETSİZ 15 OYUN VERİYOR

Epic Games Store'un yılbaşı özel kampanyalarıyla birlikte her gün bir adet ücretsiz oyun vereceği geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. 15 gün sürecek bu kampanya kapsamında ilk oyun 160 TL değerindeki Bloons TD 6 oldu.

Yapılan resmi paylaşıma göre 15 Aralık'ta başlayan ve 15 gün sürecek kampanyada toplam 15 oyun dağıtılacak. Bu süreçte ücretsiz satın alım yaparak kütüphanesine ekleyenler kalıcı olarak sahip olacak. Fakat bir de geçici olarak sunulanlar olacak. O kategorideki oyunları ise kalıcı olarak kütüphanenize ekleyemezsiniz.

Son olarak EA SPORTS FIFA 23 Standard Edition, Marvel's Spider-Man Remastered, Tiny Tina's Wonderlands, New Tales from the Borderlands ve Saints Row gibi oyunlar yüzde 25 ila yüzde 50 arası indirimlerle satılıyor.

BLOONS TD 6 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

  • İşlemci: CPU: 1.5Ghz ve üstü
  • Ekran kartı: GPU: OpenGL 2.0 uyumlu, ATI, NVIDIA veya Intel HD
  • Bellek- RAM: 4 GB bellek
  • Depolama: 2 GB disk alanı
  • İşletim sistemi: Windows 10 64-bit işletim sistemi

BLOONS TD 6 ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

  • İşlemci: 2Ghz ve üstü
  • Ekran kartı- GPU: OpenGL 2.0 uyumlu, ATI, NVIDIA veya Intel HD
  • Bellek: 8 GB bellek
  • Depolama: 4 GB disk alanı
  • İşletim sistemi: Windows 10 64-bit işletim sistemi

Siz Epic Games tarafından yılbaşı süresince verilecek ücretsiz oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Epic Games Intel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title