Haberler

    Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz !

    Sinema dünyasında bu hafta neler oluyor ?1.Maymunlar Cehennemi : Şafak Vaktiİlk filmi ile sinema severlerin takdirini kazanan Maymunlar Cehennemi filmi bir seri olma yolundaki adımını atıyor.

    Sinema dünyasında bu hafta neler oluyor ?

    1.Maymunlar Cehennemi : Şafak Vakti

    İlk filmi ile sinema severlerin takdirini kazanan Maymunlar Cehennemi filmi bir seri olma yolundaki adımını atıyor. 10 sene önce yayılan ölümcül bir virüsün Dünya'nın tüm dengelerini değiştirmesini anlatan bu film için haftanın en çok beklenen filmi diyebilliriz. Ceasar'ın önderliğinde, evrim geçirmiş oldukça zeki maymunlar ve Dünya'da sağ kalan bir grup insan arasındaki savaşın anlatıldığı serinin ikinci filminden beklenti gerçekten çok büyük.

    Yönetmen: Matt Reeves

    Oyuncular: Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Kirk Avecedo

    2.Bela

    Filmimiz Camiel Borgman'ın hayatındaki muhteşem değişimi anlatmakta. Sokaklardaki gereksiz hayatı, elit bir aile ile tanışmasıyla tamamen değişen Camiel bu ailenin tamamen içine girer ve bu andan sonra ailenin evinde büyük değişimler başlar. Alex van Warmerdam'ın yazıp yönettiği film 2013 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışmıştı.

    Yönetmen: Alex van Warmerdam

    Oyuncular: Jan Bijvoet, Hadewych Minis, Jeroen Perceval, Alex van Warmerdam

    3.Pıtırcık Tatilde

    Ünlü çocuk çizgi roman dizisinden uyarlanan devam filminin yönetmenliğini, 2009 tarihli Pıtırcık filminde de imzası olan Laurent Tirard üstleniyor. Bir okul döneminin daha sonuna gelinmesiyle başlayan hikaye, üst üste yaşanan olaylarla unutulmaz bir hal alır. Çocuk filmi kategorisinde haftanın filmi olan Pıtırcık Tatilde, çocuklarınızla vakit geçirmeniz için keyifli bir fırsat sunuyor.

    Yönetmen: Laurent Tirard

    Oyuncular: Valerie Lemercier, Kad Merad, Dominique Lavanant, François Xavier Demaison

    4.Ayin

    "Şeytanın Evi" ve "Ruhlar Oteli" filmleri ile ünlenen yönetmen Ti West ile korku filmlerinin akıldan çıkmayan yapımcısı Eli Roth ortaklığında çekilen film haftanın merak edilenleri listesi arasında kendine yer buluyor. İki muhabirin, arkadaşlarının kayıp kız kardeşini arama sürecini belgesel yapmaya karar vermesiyle başlayan hikaye kızı bulmak için yaptıkları yolculuk sırasında son derece ilginç bir tarikat ile karşılaşmalarıyla devam eder.

    Yönetmen: Ti West

    Oyuncular: Joe Swanberg, Aj Bowen, Kentucker Audley, Amy Seimetz, Gene Jones

    5.İlk Görüşte Aşk

    15 yıldır evli, karısını çok seven ve iki çocuk babası olan bir avukatın şans eseri tanıştığı bir bayanla arasında oluşan çekimi ve bununla birlikte başlayan hikayeyi anlatan filmimizi Liza Azuelos yönetiyor.

    Yönetmen: Lisa Azuelos

    Oyuncular: Sophie Marceau, François Cluzet, Lisa Azuelos, Alexandre Astier

    6.Motel

    Efsanevi mafya patronu tarafından kiralanan Jack'in görevi çok basittir. İçinde ne olduğunu bilmediği bir çantayı, ıssız bir yerde bulunan bir motele götürmek ve burada çantayı patronuna teslim etmek. Ancak işler hiç de göründüğü gibi basit bir şekilde devam etmez. Filmin her dakikasında çantanın sırrı merak edilecek ancak cevabı filmin sonunda öğrenebileceğiz.

    Yönetmen: David Grovic

    Oyuncular: John Cusack, Rebecca da Costa, Robert de Niro

    7.Yetenek Avcısı

    Bir sporcu menajeri olarak kariyerini kurtarmak için son bir şansı bulunan bir adamın hikayesinin anlatıldığı film, menajerimizin beyzboldaki en iyi atıcıyı bulma serüvenine dönüşüyor. Bu serüven içinde inanılmaz yollar deneyen menajerimiz sonunda iki genci keşfeder ancak bu gençler beyzbol hakkında hiçbir şey bilmemektedir.

    Yönetmen: Craig Gillespie

    Oyuncular: Jon Hamm, Aasif Mandvi, Bill Paxton, Suraj Sharma, Lake Bell, Madhur Mittal ve Alan Arkin

    Her hafta sinemaseverlerle buluşak filmlerden sizin için derlediklerimizi görmek için bizi takipte kalın !

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti Jason Clarke Gary Oldman Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title