Haberler

    Game Of Thrones'daki Değişiklik Heyecanlandırıyor!

    Yabancı dizi dünyasının en popüler yapıtlarından biri olan Game of Thrones, 15 Nisan'da seyircileriyle buluşacak!

    Yabancı dizi dünyasının en popüler yapıtlarından biri olan Game Of Thrones, 15 Nisan'da seyircileriyle buluşacak! Fakat büyük bir değişiklik söz konusu!

    Game Of Thrones denince ilk akla gelen kanal HBO'nun GoT tutkunlarına büyük bir süprizi var. 15 Nisan 2015 günü yeni sezonuyla seyircilerinin karşısına geçecek olan Game Of Thrones, bu sezon için setteki birkaç kişiye ek olarak yeni yönetici ekiple daha el sıkıştı.

    Breaking bad, Shameless ve Fringe gibi dizilerde tanıdığımız deneyimli yönetmenler, bu sezon Game of Thrones'un en önemli sahnelerinde düzeltmelerde bulunacak ve ayrıntıların artırılmasında rol oynayacak. Yeni sezonun ilk 2 bölümünü, Breaking Bad'in 30'u aşkın bölümde görüntü yönetmeni olarak görev yapan Michael Slovis üstlenecek.

    3. ve 4. bölümleri Shameless ile büyük bir popülerlik kazanan Mark Mylod ve hemen ardından çekilecek olan 5 ve 6. Bölümü de BoardWalk Empire ekibinden Jeremy Podeswa yönetecek. Her 2 bölümün farklı yönetmenler tarafından çekileceğini paylaşan HBO, 7. ve 8. bölümlerini ise Fringe, House M.D. ve Under The Dome gibi dizilere yönetmenlik yapan Miguel Sapochnik'in üstlendiğini açıkladı.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Game of Thrones Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title