Haberler

    Galaxy Gear S2, İphone ile Uyumlu Olabilir

    Gelen bilgilere göre Gear S2, çok yakında iPhone ile uyumlu olacak.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, akıllı saat alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen IFA 2015'te Samsung, yeni geliştirdiği Gear S2 adlı akıllı saatini duyurmuştu. Selefine göre daha fazla cihazlarla uyumlu olarak çalışabilme özelliği ile ön plana çıkıyor.


    İngiliz merkezli Digital Spy tarafından yapılan haberlere göre Gear S2, iOS platformun ile uyumlu olabilir. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Android Wear işletim sistemi iOS ile uyumu hale gelmişti. Bu yüzden Samsung Gear S2'nin ilerleyen zamanlarda iPhone ile uyumlu olarak çalışabilmesi bekleniyor. Döner çerçevesi ile dikkatleri üzerine çeken söz konusu akıllı saatte 1.2 inçlik yuvarlak Super AMOLED ekran bulunuyor. Çift çekirdekli işlemciden gücünü alan saatte 512MB RAM ve 4GB dahili depolama alanı yer alıyor.


    Öte yandan Samsung'un tanıttığı yeni Gear S2 ve Gear S2 Classic'in Ekim ayında tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor. Cihazların fiyatları hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title