Haberler

Epic Games Store 4 Nisan Ücretsiz Oyunları

Güncelleme:

Epic Games Store, bu hafta Thief ve The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition oyunlarını ücretsiz olarak sunuyor. Oyunları kütüphanenize eklemek için adımları takip edebilirsiniz.

En popüler dijital oyun mağazalarından Epic Games Store, son birkaç yıldır her hafta düzenli olarak bir veya birden fazla oyunu ücretsiz hale getiriyor. Böylelikle milyonlarca yeni kullanıcı kazanan platform, bu hafta da geleneği sürdürdü. İşte Epic Games Store 4 Nisan ücretsiz oyunları…

Epic Games Store 4 Nisan – 11 Nisan ücretsiz oyunları

Geçen hafta Islets adlı düşük sistem gereksinimli bir macera oyununu ücretsiz dağıtan Epic Games Store, bu hafta iki oyunu birden bedava hale getirdi. Söz konusu bu yapımlar, Thief ve The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition.

Steam üzerinden almaya kalktığınızda 2 bin TL'den fazla ödemeniz gerekecek Thief ve The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition oyunlarına Epic Games Store aracılığıyla 11 Nisan saat 18.00'e kadar hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Sonsuza kadar kütüphanenize kalacağını belirtelim.

Amazon Prime Gaming nisan ayı oyunları açıklandı!

Thief, adından da anlayabileceğiniz üzere bir hırsızlık yapma oyunu. The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition ise uzay macerası sevenlere hitap ediyor. Söz konusu bu uzay oyunu, 25 Aralık 2023'te de ücretsiz dağıtılmıştı.

Epic Games Store'da ücretsiz hale getirilen oyunlara sahip olabilmek için şu adımları takip etmelisiniz;

1. Adım: Epic Games Store web sitesine ulaşın veya masaüstü uygulamasını başlatın.

2. Adım: "The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition" ve "Thief" oyunlarının sayfalarına ulaşın ve sepete ekleyin.

3. Adım: Son olarak Sepet sayfasına girin ve ödeme işlemini –0 TL olarak gözükecektir– tamamlayın.

4. Adım: İşte bu kadar! İyi oyunlar.

Thief sistem gereksinimleri

ÖzellikMinimumÖnerilenİşletim Sistemi: Windows VistaWindows 7, Windows 8İşlemci: Yüksek performanslı çift veya dört çekirdekliAMD FX 8000 serisi / Intel i7 CoreRAM: 4 GB4 GBEkran Kartı: AMD Radeon 4800 serisi / Nvidia GTS 250AMD Radeon HD R9 / Nvdia GTX 660Depolama: 20 GB kullanılabilir alan20 GB kullanılabilir alanDirectX: Sürüm 10Sürüm 11

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition sistem gereksinimleri

ÖzellikMinimumÖnerilenİşletim Sistemi: Windows 10 64-bitWindows 10 64-bitİşlemci: Intel Core i7-6700 veya AMD Ryzen 5 1600Intel Core i7-8700 veya AMD Ryzen 5 3600RAM: 12 GB16 GBEkran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB / AMD Radeon RX 590NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti / NVIDIA GeForce RTX 2070 / AMF Radeon RX 6700 XTDepolama: 62 GB kullanılabilir alan62 GB kullanılabilir alan

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Epic Games Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title