Haberler

Bloggerlar 23 Kasım'da Ödüllerine Kavuşuyor

Bumerang Ödülleri için geri sayım devam ediyor.

Nitelikli blog ve seçkin web sitelerinden oluşan yayıncılık ağı Bumerang en iyilerini seçmeye hazırlanıyor. 23 Kasım Çarşamba gecesi Hilton Convention Center'da muhteşem bir ödül töreni ile noktalanacak geceye, elektronik müziğin uluslararası ismi Bedük canlı sahne performansıyla damgasını vuracak.

2007 yılından bu yana bağımsız web sitesi ve bloggerlara verdiği destekle 12 bini aşkın siteye ulaşan Hurriyet.com.tr'nin blog ağı Bumerang, "En" lerini ödüllendirmeye hazırlanıyor. Türkiye'de blog kültürünün gelişmesinde ana aktörlerden biri olan Bumerang üyesi web siteleri ve bloglar için şimdi sıra ödüllerde! Düzenlenecek muhteşem bir gece ile aralarında son albüm lansmanını sosyal medyada yapan Bedük ve internet dünyasının önde gelen isimlerinden Sina Afra, Serdar Kuzuloğlu, Nevzat Aydın ve Fatoş Karahasan'ın da bulunduğu seçkin bir jüri tarafından belirlenen finalistler ödüllerine kavuşacak. Finalistler, Sony Tablet PC gibi ödüllerin yanı sıra Hürriyet Grubu'nun her daim gücünü arkasında hissederek prestijlerini artıracak ve bilinirliklerini katlayacaklar. Reklam, iletişim ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı gecede ödüllerine kavuşacak olan yaratıcı web sitesi sahipleri, bu sayede kendileri için de yeni bir dönemin kapısını aralayacaklar. Bu yıl birincisi düzenlenen Bumerang Ödülleri'ne katılmak için başvurular http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-blog-odulleri.htm adresinden 4 Kasım'a kadar sürecek.

"HÜRRİYET'İN GÜCÜ ÖNCÜ RUHUNDA GİZLİ"

Bumerang, Türkiye'nin en geniş ve çeşitli yayın ağı konumunda. Bünyesinde 40'ı aşkın kategoride 12 binden fazla site barındıran Bumerang, sadece bloglara değil, birçok niş site ve foruma da ev sahipliği yapıyor. Elektronik dans müziğinin prensi olarak adlandırılan Bedük, Bumerang ödüllerinin verileceği bu muhteşem gecenin ardında önemli bir felsefe olduğuna dikkat çekerek, "Giderek hızlanan iletişim dünyasında çağın gerisinde kalmamak, ancak yeni mecralara kapıyı aralamak ve arkanızdan gelenlere ışık tutmanızla mümkün. İşte bu sebeple her zaman öncülük ruhunu koruyan ve yenilikçi bir ruh ile 'yapılmayanı yapmayı' başaran Hürriyet İnternet Grubu'na bu gecede eşlik etmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Sosyal medyaya olan yakınlığı ile de tanınan Bedük, son albümü Ful piyasaya çıkmadan önce ilk şarkısı 'Ful Animasyon'u internetten yayınlamış ve bir gün içinde 21 bin kişiye ulaştırmıştı. Bedük, albümünün tanıtım faaliyetleri için Facebook ve Twitter gibi sosyal medyaları aktif olarak kullanmıştı.

EN İYİLER ÖDÜLE DOYACAK

23 Kasım'da Hilton Convention Center'da düzenlenecek sürprizlerle dolu gecede hurriyet.com.tr'nin blog ve web sitesi ağı Bumerang'ın en iyileri ödüle doyacak. 15 finalist site sahibinin katılacağı ödül töreninin jüri üyeleri arasında Bedük, Fatoş Karahasan,Serdar Kuzuloğlu, Sina Afra, Yüce Zerey, Güneş Tulga, Erdal Kaplanseren, Sedat Kapanoğlu, Uğur Şeker gibi pazarlama, iletişim ve dünyasından isimler bulunuyor. Bumerang Ödülleri kapsamında, "En Tarz Blog", "En Çalışkan Blog", "En Sosyal Blog", "En Bilge Forum" ve "En İyi Yerel Site" kategorilerinde yarışan bloggerlar ödüllerine kavuşacak. 5 kategorideki en iyiler ve jüri özel ödül kazanan toplam 6 site, Sony Tablet S ve sürpriz ödülleri kazanacak. Başvuruların 4 Kasım'a kadar sürdüğü yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-blog-odulleri.htm adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title