Haberler

    Alcatel'in Yeni Amiral Gemisi Sızdı

    Alcatel'in yeni amiral gemisi olacağı iddia edilen modelin fotoğrafı ve bazı teknik özellikleri belli oldu.

    Furkan Yaldız - - Birkaç gün önce TCL Corporation, Alcatel'in çok yakında yeni amiral gemisini lanse edeceğini duyurmuştu. Akıllı telefon üreticisi Alcatel'in Idol X + olarak adlandırılan cihazı hakkında pek fazla bilgi bulunmuyordu. Ancak kısa bir süre önce Çin'in mikro-blog sitesi üzerinden fotoğrafı ve bazı teknik özellikleri sızdırıldı.

    Söylentilere göre Alcatel Idol X +, 5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü geçtiğimiz günlerde MediaTek tarafından duyurulan gerçek sekiz çekirdekli işlemci barındıran yonga setinden alan cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı sunuyor. Sızdırılan fotoğraflara baktığımızda ise cihazın arka tarafında 13 megapiksel kamera ve MediaTek logosu dikkat çekiyor.

    Çinli online perakendeci JD.com'un doğruladığı bu akıllı telefonun çok yakında lanse edileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, akıllı telefonun uluslararası pazarlara Alcatel Idol X + veya Alcatel One Touch Idol X + olarak gelebileceği iddia ediliyor..

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Furkan Yaldız Alcatel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title