Haberler

Tek İsteği Orhan Gencebay'la Buluşmak

İzmir'de 12 yıldır ünlü sanatçılara bağlama çalan Kemal Meras, tek isteğinin Orhan Gencebay'la biraraya gelmek olduğunu belirtti.

İzmir'de 12 yıldır ünlü sanatçılara bağlama çalan Kemal Meras, tek isteğinin Orhan Gencebay'la biraraya gelmek olduğunu belirtti.

Meslek hayatı boyunca ünlü isimlerin orkestralarında görev yapan Meras daha önce Yıldız Tilbe, Azer Bülbül, Berkay, Hakan Taşıyan, Mustafa Devran, Hayri Küçük, Yağız, Dilberay, İsmail Özkan gibi ünlü isimlere bağlama çaldı. Sektöre çocuk yaşta giriş yapan ve uzun yıllar boyunca önemli projelerde yer alan Meras, en büyük hayalinin Orhan Gencebay'la bir projede birlikte çalışmak olduğunu belirtti.

Bu güne kadar bir çok ünlü ile birlikte çalışan Meras, Orhan Gencebay hayranı olduğunu ve Orhan Gencebay'ın seslendirdiği, bestelediği bütün şarkıları ezbere bildiğini söyledi. Küçük yaştan itibaren Orhan Gencebay hayranı olduğunu söyleyen Meras, "Kendileri çok saygı duyulması gereken bir insan. Çok büyük bir üstat. Bende çok büyük bir hayranıyım. Onun şarkılarıyla büyüdüm. Bu bağlamayı onun sayesinde sevdim. Onun sayesinde bu mesleğe yöneldim. En büyük isteğim kendisiyle tanışmak. Eğer şartlar oluşursa bir projede kendisiyle çalışmak istiyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Gencebay Yıldız Tilbe Hayri Küçük İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title