Haberler

TBMM'de milletvekilleri arasında yumruklu kavga! Oturuma ara verildi

Güncelleme:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gergin başlayan bütçe görüşmelerinde doz iyice arttı. CHP'li Erkan Aydın'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik Sezgin Baran Korkmaz sözleri üzerine yumruklar havada uçuştu, oturuma 10 dakika ara verildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde devam eden bütçe görüşmeleri sırasında CHP ve AK Parti grubu arasında çıkan tartışmada yumruklar havada uçuştu. Tartışmanın, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ın kürsüde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik sataşmasının ardından çıktığı belirtildi.

OTURUMA 10 DAKİKA ARA VERİLDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ile ilgili kuruluşların bütçesinin tartışıldığı Meclis'te, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın söz aldı. Aydın'ın elindeki Sezgin Baran Korkmaz fotoğrafıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Uçağına bindin" ifadesin kullanması, Soylu'nun da Aydın'a "Sahtekar" diye karşılık vermesinin ardından vekiller ayaklandı. İki parti vekillerinin yumruk yumruğa kavgası nedeniyle oturuma 10 dakika ara verildi.

TBMM'de milletvekilleri arasında yumruklu kavga! Oturuma ara verildi

"SAYIN BAKAN, DOKULMAZLIĞI KALDIRIN"

Siyaset bilimci James Clarke'ın, "Bir siyasetçi gelecek seçimi düşünür, bir devlet adamıysa gelecek nesilleri düşünür." sözlerini kullanarak Bakan Soylu'ya dönen Aydın'ın gerginlik yaratan sözleri şu şekilde:

"Eğer Sayın Bakan, gelecek nesilleri düşünseydi, kendisiyle ilgili onlarca iddiayı bir televizyon programında değil, gelir burada TBMM'de 'önce dokunulmazlığımı kaldırın, sonra bir soruşturma komisyonu açın ve gelin bunları cevaplayın' derdi. Ancak o ne yaptı, mayıs ayından beri hala suç duyurusunda bulunacak. 7 aydır bekliyoruz. Sayın Bakan, o dokunulmazlığı kaldırın. Bu şekilde bir şey olmayacağını biliyoruz"

TBMM'de milletvekilleri arasında yumruklu kavga! Oturuma ara verildi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

taner ipek:

Problemler çözülecekse dövüşsünler tabi

20
3
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ha ha ha birakin yesinler birbirlerini, atalarimiz de demis tencere dibin kara, seninki benden kara, iste bunlar bizleri temsil ediyorlar birde kalkmislar modern demokratik ulkeden bahsederler

18
3
yanıtYanıtla
RAİF ÖZKAN:

Vekillerin kavga etmekten başka işi yok ki zaten.

9
3
yanıtYanıtla
Maximum Power:

Kardeş isterlerse gül gibi de geçinebilirler o kavgaların bazılarını senin içinde yaptığının farkındasındır umarım Onlar emin ol gelirleri maaşları yönüyle ekonomik durumları tıkırında insanlar , zamlar yağmur gibi gelince isyan etmesini biliyorsun fabrikalar satılıp üretip durunca her şey ithal olunca buna tepki veriyorsun dimi her normal insan gibi işte bi vatandaş olarak senin de bu duruma tepki gösterip senin sorunların için tartışan hakkını savunan adamların yanında olman gerek

yanıt1
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title