Haberler

Asma kat delindi, 3 metre yükseklikten dükkanın ortasına daldı: Ufak bir hata büyük sıkıntılar yaratabilir

Güncelleme:

İzmir'in Tire ilçesinde bulunan bir dükkanın asma katının delinmesi sonucunda meydana gelen kaza, büyük paniğe neden oldu.

Arkadaşının iş yerinde dün saat 14.00 sıralarında asma kata çıkarak malzeme arayan Erkan Doğan isimli vatandaş, asma katın bir anda delinmesi sonucunda 3 metre yükseklikten dükkanın ortasına düştü.

Düşme anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken görüntülerde; Erkan Doğan'ın büyük bir gürültüyle dükkanın içerisine düştüğü görüldü. Doğan, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

"UFAK HATALAR BÜYÜK SIKINTILARA SEBEBİYET VEREBİLİR"

Hastaneden taburcu olduktan sonra yaşadığı anlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Doğan, "Malzemeyi alıp arkamı döndüğüm anda boşluğa bastım ve aşağıya düştüm. Düştükten hemen sonra insanlar panikle yanıma gelip beni kaldırdılar. Daha sonra hastaneye gidip kontroller yaptırdık. Herhangi bir sağlık sıkıntım yok. Ufak tefek sıyrıklarla atlattık. Çalışan arkadaşlarımız çok dikkatli olsun. En ufak bir hata büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Erkan Doğan İzmir Tire 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title