Haberler

Taşçı: "4,5 Yılda Önemli Bir Mesafe Kat Ettik"

İstiklal Mahallesi sakinleriyle buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “4,5 yıllık görev sürecimizde 87 projeyi Atakum’la buluşturduk. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

İstiklal Mahallesi sakinleriyle buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "4,5 yıllık görev sürecimizde 87 projeyi Atakum'la buluşturduk. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri mahalle buluşmalarında Atakumluların talep ve önerilerini dinleyen, ilçede hayata geçirilen ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili fikir alışverişlerinde bulunan Başkan İshak Taşçı, İstiklal Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Taşçı, Karadeniz'in en gözde kentleri arasında olan Atakum'un değerine değer katacak kapsamlı projeleri, Atakumluların talep ve önerilerine göre şekillendirdiklerini ifade etti.

Taşçı, "Göreve başladığımızda ilçemizde olmayan birçok hizmeti 4,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde bir bir vatandaşlarımızla buluşturduk. Önceden devletin sağlık imkanlarından faydalanmak için ilçeden ayrılmak zorunda kalan Atakumlular, artık Atakum'un en merkezi noktasında Atakum Belediyesi imzasıyla kazandırılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binasından faydalanıyor. Hamam ihtiyacını Atakum'da gideriyor. Modern bir canlı hayvan pazarında kurbanlık satın alıyor. Noter hizmetini kendi ilçesinde alıyor. Gerçekleştirdiğimiz meslek edindirme kurslarında eğitim alan kadınlarımız, ekonomik özgürlüklerine kavuşuyor. Atakum sadece sağlıklı bireyler için değil, dezavantajlı gruplar için de 'engelsiz kent' olma yolunda çok büyük mesafeler kat etti. İlçemize kazandırdığımız sosyal alanlar, düzenlediğimiz festivaller, Samsun turizmine kazandırdığımız turistik tesislerle birlikte Atakum, Türkiye'nin parlayan yıldızı haline geldi" diye konuştu.

Atakum'daki yenilenme ve gelişimin her alanda fark edildiğini ifade eden İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Tonya, "Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bizlerle sürekli irtibat halinde olarak mahallemizi her zaman daha da iyiyle buluşturmak için çabalıyor. Bunu da bize, icraatlarıyla hissettiriyor. Hayata geçirdikleri her projenin öncesinde bizlerin fikirlerini alan ve ilçemizin mahallelerini önemli hizmetlerle buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya, İstiklal Mahallemizde hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İshak Taşçı Karadeniz Atakum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title