Haberler

Tasavvufçu Yazar Cemalnur Sargut Bursa'da İftara Katıldı.

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) düzenlediği iftar davetinde Tasavvuf Araştırmacısı ve Yazar Cemalnur Sargut’u konuk etti.

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) düzenlediği iftar davetinde Tasavvuf Araştırmacısı ve Yazar Cemalnur Sargut'u konuk etti.

Almira Otel'de gerçekleştirilen programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, MAGİFED Başkanı Zafer Şahin, BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, TUGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul ve BHİD Başkanı Bedirhan Bozali ve çok sayıda GESİAD üyesi katıldı.

Programın selamlama konuşmasını yapan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak, Ramazan'ın hayırlara vesile olmasını diledi. Ramazan ayında Bursa gibi maneviyatı yüksek bir şehirde olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Cemalnur Sargut, tasavvufun, insanın bu dünyaya neden geldiğini ve Allah'a dair hakikati araştırması olduğunu söyledi. Yaratılmış her varlığın Allah'ın bir parçası olduğunu dile getiren Sargut, "Etrafımızdaki şeylere nefret duymamalıyız" şeklinde konuştu. Program Başkan Ramazan Kaya'nın, Cemalnur Sargut'a plaket vermesiyle son buldu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalnur Sargut Ramazan Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title